Máte nečekané výdaje, a do výplaty daleko? Nemáte doložitelné příjmy? Potřebujete si půjčit, a to rychle? Řešením jsou rychlé půjčky bez potvrzení příjmů.

Tyto půjčky pocházejí od nebankovních institucí, nebo od soukromých investorů. Jsou neúčelné, takže si za půjčené peníze můžete koupit cokoli. Většinou jsou bez registru a bez ručitele.

Nevýhodou těchto půjček je vyšší RPSN a úroky. Je to zapříčiněno krátkou dobou splatnosti a nižšími půjčovanými částkami.

Půjčit si může kdokoli, kdo je starší 18 let a je občanem České republiky. Tyto půjčky jsou vhodné zejména pro lidi, kteří nemají příjmy, mají příliš malé příjmy, nebo jejichž příjmy jsou nedoložitelné (nezaměstnaní, důchodci, ženy na mateřské dovolené).

Tyto půjčky většinou vyřídíte velmi rychle přes internet. Stačí vyplnit online žádost o půjčku, a počkat, jestli bude schválena, či zamítnuta. Pokud bude schválena, budete kontaktováni, a peníze můžete mít za pár hodin na svém účtu.

A u koho si půjčit?

Možností je hned několik. Tak například na internetové stránce http://bez-prijmu.cz/ si můžete půjčit až 300 000 korun bez doložení příjmů a bez poplatků předem. Půjčky jsou rychle vyřízeny, a splátky jsou nastaveny na co nejmenší.

Internetová stránka https://www.viasms.cz/ vám za 15 minut půjčí až 12 000 korun na 30 dní. RPSN je zde ale větší, kolem 1270 %.

Na webu https://www.pujckomat.cz si můžete půjčit až 10 000 korun na 31 dní. Nesmíte být ale v prodlení splácení půjčky u jiné společnosti. RPSN je 2079,8 %.

Stránka https://www.ferratum.cz/ vám poskytne půjčku do 10 000 korun maximálně na 45 dní. Vyřízení této půjčky je přes SMS. Peníze pak do pár minut dostanete na váš účet. Nepotřebujete ani ručitele, ani doložení příjmů.

Institucí, u kterých si můžete půjčit rychle, snadno a bez doložení příjmů je opravdu hodně, stačí jen hledat a vybrat si tu nejvýhodnější.