By: epSos .de

Půjčka bez doložení příjmu je taková půjčka, která umožňuje vyřešit tíživou finanční situaci širokému spektru lidí. Jedná se o jiný druh finanční služby, která zajišťuje především uspokojení žadatele. Tuto službu si žadatel může objednat u bankovní i nebankovní společnosti. Bankovní i nebankovní společnosti začali tuto službu poskytovat především proto, že dnešní doba je velice nepříjemná a mnohdy komplikuje nepříjemným způsobem život celým rodinám.

Jak si správně vybrat?

Základními faktory při výběru by měli být možnosti a požadavky klienta. Vybrat si tedy můžete z rychlé nebo z klasické varianty. Rychlá varianta se vyplatí těm lidem, kteří si potřebují půjčit menší částku v řadě několika tisíc korun a počítají s menší dobou splatnosti.

Zájemci by si při výběru také měli dávat pozor na nabízené úrokové sazby. Teprve podle výše úrokové sazby by se měli rozhodnout, zda smlouvu podepíšou či nepodepíšou. Dobré je také, dávat si pozor kolika poplatky a v jaké výši je tato forma zatížená. Často je sice pěkné, že klient dostane finanční pomoc ihned, ale poté je nemile překvapen o kolik se mu navýšila dlužná částka v rámci poplatků.

Výhody

Hlavní výhodou je její rychlá realizace. Tuto skutečnost oceňují zejména klienti, kteří potřebují finanční obnos ihned a nemají možnost vyřídit si potvrzení o doložení svých příjmu. Zpravidla se jedná o nebankovní půjčky, které jsou schválené do druhého dne. Pokud si chcete vyřídit půjčku bez doložení příjmu ihned v ten den, tak využijte zákaznickou linku. Peníze Vám budou připsány na účet ten samý den.

Nevýhody

Velkou nevýhodou půjčky bez doložení příjmu oproti bankám je jejich vysoká cena. Cena je takto vlastně kompenzovaná tím, že klient nemusí předkládat doklad o doložení výše příjmu, ale také tím, že půjčka je vyřízená express. Žadatelé by proto, měli být v této oblasti obezřetní. Zajímat by se měli především o výši roční procentní sazby nákladů RPSN.