Máte krátkodobý nedostatek financí, potřebujete peníze na rekonstrukci, rozbila se vám lednice a vy nemáte peníze na novou? V každém případě si budete muset vybrat správnou půjčku. Jenže která je ta nejlepší, když možností na trhu je tolik?

Srovnávat všechny půjčky vlastními silami by byl holý nesmysl. Existuje jich opravdu spousta a vypátrat všechny potřebné informace o nich může být nadlidský úkol. Naštěstí už to někdo provedl za vás. Využijte srovnávač půjček a vyberte si tu nejlepší pro vás.

Se srovnávačem si svůj úvěr najde každý

Potřebujete půjčit jen patnáct tisíc na opravu auta? Nebo naopak sháníte půl milionu na rekonstrukci bytového jádra? Máte nemovitost, jíž můžete ručit? Jste zatížení zápisem v registru dlužníků? Každý má jiné potřeby, dobrý srovnávač půjček však myslí na všechny.

Na Srovnavacpujcek.cz si sami zvolíte, zda máte zájem o bankovní, nebankovní půjčky, jestli chcete zobrazit i úvěry umožňující refinancování a konsolidace, zda máte čistý bankovní registr, pravidelný příjem apod.

Úvěry lze filtrovat taktéž podle výše, řadit podle splatnosti, rychlosti vyřízení nebo výše úroku. Každý jednotlivý úvěr si můžete rozkliknout pro přečteni bližších informací. V detailu půjčky jsou shrnuté hlavní výhody a nevýhody, je přehledně shrnuto, pro koho je vhodná a pro koho naopak raději ne.

Jak tedy vybrat tu pravou?

srovnání půjček by vás mělo zajímat v prvé řadě RPSN, které určuje výši, kolik vlastně celkově zaplatíte a přeplatíte. Jestli vám vyhovuje vícero půjček s podobným RPSN, klidně neváhejte požádat o více z nich. Někteří poskytovatelé vás možná odmítnou, jiným může posouzení trvat delší dobu, a tak sáhnete prostě po takovém úvěru, který bude k dispozici nejrychleji a za výhodných podmínek. Jste v pozici, kdy si můžete vybírat, tak toho využijte a nesáhněte po prvním úvěru, jenž se nabízí.