Potřebujete půjčku online? Pak musíte obvykle jako první vyplnit dotazník na webových stránkách společnosti, která tyto služby poskytuje. Tyto půjčky jsou mezi uživateli internetu stále oblíbenější, a právě proto se v poslední době objevuje stále více podvodníků. Je sice pravdou, že šance na získání takovéto půjčky je mnohem vyšší než při standardní žádosti v bance. Ovšem můžete také nehezky naletět.

Online půjčka – dejte si pozor, kolik skutečně zaplatíte

Na prvním místě je třeba poznamenat, že ve srovnání s bankovními spotřebitelskými půjčkami nejsou podmínky u nebankovních mikroúvěrů obvykle tak výhodné. Jde o „cenu“ za rychlost a dostupnost financí, která vás však může uchránit od mnohem větších problémů. Mnohdy se to tedy i tak vyplatí. Pohlídejte si však roční RPSN a další náležitosti. Smlouva totiž může obsahovat vysoké pokuty za zpoždění, nejrůznější další poplatky (vedení online účtu apod.). Samozřejmostí by měla být možnost předčasného splacení i odložení splatnosti (i když obvykle za poplatek).

Vsaďte na profesionály, kteří rychlým půjčkám rozumí

Chcete mít jistotu, že opravdu nekupujete zajíce v pytli? Online půjčka ZAPLO udrží vaše osobní údaje v absolutním bezpečí, a navíc vám rychle půjčí opravdu na cokoliv. A to dokonce napoprvé i zdarma. Rozsah půjčky je 1.000 – 30.000 Kč, přičemž splatnost si můžete nastavit na 7-30 dní. A co pro úspěšné požádání o půjčku potřebujete? Věk 18+ a doložení pravidelného měsíčního příjmu. A co byste ještě měli vědět?
  • Způsob poukázání: převod, hotovost v síti trafik GECO
  • Kontroluje registr: ano
  • Nutná registrace: ano
  • Potřebné dokumenty: OP + pas nebo řidičský či zbrojní průkaz
  • Žádné další poplatky.
  • Bez ručitele.
  • Lze ji komplet vyřídit online.
Všechny parametry si můžete nastavit podle sebe a splatnost si také podle potřeby prodlužovat (vždy samozřejmě za poplatek). Více informací najdete na stránkách Zaplo.cz. Nechybí ani modelové příklady půjček a všechny ostatní náležitosti.