S nákupem nemovitosti za pomoci hypotéky se u drtivé většiny zájemců setkáváme s tím, že si chce tento finanční produkt u mnoha bank porovnat. Jenomže když se zamyslíme nad tím, kolik bank u nás je, bylo by to obcházení poboček na velmi dlouho. Mnohem snadnější je nechat si provést srovnání hypoték online.

Proč online srovnání?

Chcete znát výhody, které vám hypoteční kalkulačka, prostřednictvím které se srovnání dělá, přinese? Je jich několik a jistě je oceníte:

  • Srovnání trvá jen přibližně dvě minuty
  • Vše vyřídíte z pohodlí domova kdykoli budete chtít
  • Minimum údajů k vyplnění a nejsou nikterak složité
  • Informace o produktech jsou aktuální a můžete jim věřit
  • Nebudete platit ani korunu
  • V pracovní době vám poradí zkušení profesionálové
  • Ušetříte čas, který byste strávili obíháním bank

Všechno toto získáte, když využijete srovnání hypoték na webových stránkách usetreno.cz.

Vyplňování není mnoho

Zajímá vás, co byste u vyřizování hypotéky online museli vyplnit do hypoteční kalkulačky? Jde skutečně o pár informací. Je to účel hypotéky, tedy zda budete kupovat nemovitost, zda budete rekonstruovat, rozhodli jste se postavit dům, zda je o refinancování nebo chcete hypotéku neúčelovou. Důležité je vyplnit kupní cenu nemovitosti, také kolik chcete půjčit, kolik let chcete splácet, jaká má být doba fixace úroky, také PSČ a telefonní číslo na vás. Ověříte telefonní číslo přes SMS a pak už kliknete na buton „Ukázat srovnání“. Jakmile si produkty prohlédnete, budete si moci vybrat a jestliže se pro nějaký rozhodnete, dokončíte výběr.

Jestliže se rozhodnete uzavřít hypotéky za pomoci webových stránek usetreno.cz, na nichž všechny výše uvedené informace získáte, nebudete muset po splnění základních podmínek do 31.3. platit poplatek 2 000 Kč za vklad do katastru nemovitostí. Rádi vám připraví smlouvy, zařídí výpovědi, domluví schůzku v bance, jednoduše se vším, co bude třeba. Od výběru po sjednání vám budou k ruce specialisté, kteří jsou lidmi velmi dobře hodnoceni pro jejich znalosti i ochotu.

Neváhejte a pojďte to zkusit. Srovnat si hypotéky můžete zdarma během chvíle a pak se rozhodnete, co podniknete dál. Usetreno.cz vám ušetří čas, nervy, hodiny, dny, týdny tápání a mnohé jiné.