Zonky je celkem známým poskytovatelem úvěrů, o kterém slyšel bezpochyby každý. Ať už je to z důvodu masivní reklamy nebo od známých a kamarádů, jež mají s půjčkou tohoto typu ryze kladné zkušenosti. Půjčka Zonky je mezi klienty oblíbená a dalo by se říci, že vyčnívá nad řadu ostatních nebankovních úvěrů.

Je však pravdou, že stále je tu velká skupina potenciálních zájemců o peníze netušících, jak vlastně funguje tento P2P produkt neboli peer-to-peer řešení. A právě na tuto otázku naleznete odpověď v tomto článku.

Půjčky od lidí

Jakmile se vysloví pojem Zonky, každému se okamžitě vybaví slovní spojení „půjčky od lidí“. A tomu tak opravdu je. Jenže, co si pod tímto výrazem konkrétně představit? Je to jednoduché. Na jedné straně jsou lidé, kteří potřebují peníze k libovolným účelům, tedy žadatelé o finance. Na straně druhé jsou investoři, jež chtějí zhodnocovat své volné finanční prostředky. A mezi těmito dvěma skupinami vzniká smluvní vztah.

Ten zajišťuje právě nestranná nebankovní společnost Zonky, ať už se jedná o klasický úvěr nebo refinancování půjček Zonky. Vy se nemusíte o cokoliv starat. Zajištěna vám bude do poslední chvíle patřičná anonymita a bezpečnost pro obě strany, což mimochodem dokazují transparentní smluvní podmínky.

Na své si tak přijdou obě skupiny lidí, a to ve spojení s řadou přínosných kladů.

  • Velký důraz kladený na ochranu osobních údajů.
  • Férové smlouvy.
  • Výhodnost pro obě strany.

Zonky půjčka je díky tomu levnější než mnohé bankovní společnosti. Dokáže vám poskytnout peníze bez ručitele, spolužadatele či zástavy nemovitosti. To vše bez skrytých poplatků a s celkem výhodnou úrokovou sazbou od 3,99 %. Kromě klasické Zonky půjčky se navíc můžete zbavit i svých starých a nevýhodných dluhů.

Konsolidace půjček Zonky

Tento bezúčelový typ úvěru je připraven uspokojit všechny typy klientů. Finance můžete využít nejenom na nákup nového vybavení do domácnosti, automobilu nebo jako investici do svých koníčků. Je to také konsolidace půjček Zonky, jež je velice přínosným produktem. S pomocí tohoto typu úvěru budete schopni sloučit všechny vaše staré a nepřehledné půjčky do jedné jediné, s níž se budou pojit lepší splátkové podmínky. Ty jsou vesměs definovány tak, aby vám vyhovovaly do nejmenšího detailu a nezatěžovaly rodinný rozpočet.

Nyní, když víte, jak funguje Zonky, je nejvyšší čas zamyslet se nad tím, kolik finančních prostředků vlastně potřebujete pro realizaci svých snů a tužeb. Se Zonky je spojena ještě jedna velice zajímavá věc. A to je fakt, že o peníze není třeba žádat na pobočce společnosti, ale upotřebit k tomu můžete nezávaznou online žádost na internetu. Jednoduchý formulář, který vás bude dělit od potřebné finanční sumy.