Určitě každý z vás mnohokrát slyšel, že na Bitcoinech můžete vydělat jmění. Někteří se rozhodli proniknout hlouběji do tohoto tématu a snažili se o prozkoumání způsobů těžení kryptoměny.

Dnes budeme hovořit o jednom ze způsobů miningu – Bitcoin farmě. Dnes budeme zvažovat takové otázky: co je Bitcoin farma, jaký příjem přináší, kde ji získat a jak si na ni vydělat peníze.

Nejprve se podíváme co je to Bitcoin farma. Bitcoin farma – je několik grafických karet, které jsou zapojené jsou k centrálnímu procesoru a jsou napájeny od napájecím zdrojem. Aby to bylo bezpečné tento přístroj může sestavit jen opravdový odborník, aby nedošlo k problémům s prací tohoto stroje v budoucnosti. Přece se však někteří uživatelé pokouší nastavit ten stroj sami, ale velmi se to nedoporučuje.

V dnešní době se už  na internetu se prodává spousta už připravených variant strojů, ale pokud chcete stále postavit Bitcoinovou farmu na vlastní pěst, pak byste měli věnovat pozornost grafickým kartám Radeon, protože právě ty se nejčastěji používají pro mining.

Nejprve, musíte zaregistrovat svou Bitcoin peněženku. To je možné udělat na oficiální webové stránce. Po registraci vaší peněženky obdržíte jedinečnou adresu, kterou musíte připojit k jakémukoliv pulu (blok ze skupiny minerů). Když  pracujete s pulem, tak získáte vyšší odměnu, neboť platy na vaši peněženku budou probíhat přes bloky t.j. jestliže nebudete transakci dělat sami, tak systém Vás buď sám připojí do nějakého bloku, nebo je zde možnost, že vás nepropojí vůbec, a v takovém případu ztratíte možnost dostat potenciální zisk.

Zisk z Bitcoinové farmy záleží na její charakteristice. Jestliže Váš stroj je nevýkonný, tak dostanete méně zisku než například od stroje s grafickými kartami Radeon z let 2015-2017.  Také mějte na paměti konkurenci. Za poslední dva roky poptávka po Bitcoinech vzrostla až 10 000 krát! Přičemž počet Bitcoinů na světě se nebude rozšiřovat, neboť jejich maximální počet je 10 miliónů.

Přesné prognózy na mining nikdo neposkytuje, proto je nákup Bitcoin farem záleží jen na Vašem rozhodnutí.

Více informace – finrada.cz