Každý, kdo si dnes chce půjčit, by si měl být jist, že si půjčuje za těch nejvýhodnějších podmínek a od poskytovatele, který má k tomu patřičnou licenci, také za předpokladu, že je půjčka v dané situaci tím nejlepším řešením. Možnosti, jak dnes získat půjčku, jsou takřka neomezené. Vybírat můžete půjčky v bankách i od nebankovních poskytovatelů, se zástavou i bez.

Existuje celá řada půjček, které získáte do 15 minut, navíc si je sjednáte online z pohodlí domova. U některých typů půjček je nutné si sjednat schůzku se zástupcem společnosti u vás doma.

Jak porovnávat půjčky

Způsobů, jak porovnávat půjčky, je hned několik. Prvním z nich je, že si můžete bankovní i nebankovní poskytovatele půjček sami obejít nebo kontaktovat telefonicky. Poplatky a úrokové sazby i podmínky půjčky si zjistíte osobně. Jedná se o řešení náročné na čas a finance. Další možností je použít online srovnání půjček. Vše srovnáte rychle a snadno přes internet. Zůstanete hezky doma a půjčku si můžete sjednat přes internet. Posledním řešením je oslovit odborníky, kteří vám pomohou tu nejvýhodnější půjčku vybrat.

Při výběru půjčky rozhodně nespěchejte. Porovnávejte tyto parametry:

  • výše úroku
  • výše RPSN
  • měsíční splátka

Vyberte si správný porovnávač úvěrů

Abyste měli jistotu, že je vaše půjčka bez registru skutečně nejlevnější, je třeba si vybrat kvalitní a nezávislý porovnávač úvěrů. Při hledání srovnávače rychle zjistíte, že jich existuje celá řada. Internet je v tomto směru poměrně pestrý, ovšem ne každý obsahuje aktuální informace. Jak správný porovnávač vybrat?

Zaměřte se na nezávislé projekty, které vám nebudou nabízet pouze vybrané poskytovatele i za cenu toho, že budou prezentovat i vysokou úrokovou sazbu. Rovněž si vyberte projekt, který je jednoduchý, přehledný a snadno se v něm orientujete. U každého produktu by pak měly být dostatečné informace, které jsou aktuální, vyčtete z nich RPSN, úroky, výši splátky, případně zvýhodněnou akci.

Jedině takovéto srovnávače dávají smysl, šetří vám drahocenný čas. Nemusíte obcházet banky osobně, vše vidíte během pár vteřin na jednom místě. U moderních srovnávačů si můžete danou půjčku sjednat okamžitě. Formuláře jsou velmi jednoduché, zvládne je vyplnit každý.