Každý z nás se může během chvíle ocitnout v situaci, kdy nám chybí peníze. Stačí, když se nám pokazí kotel, potřebujeme zaplatit za stomatologické ošetření, nebo nám vypoví službu automobil, který potřebujeme ke každodennímu ježdění do práce. Najednou zjistíme, že finanční rezervy jsou pryč a nám do další výplaty schází ještě např. dva týdny. Co dělat v takové situaci, zvláště když nemáme na koho se obrátit, nebo rodinu nechceme zatěžovat naší finanční situací?

Rychlá a snadná půjčka

Řešením je půjčky před výplatou. Sjednáte ji online během pár minut a peníze můžete mít velmi rychle na vašem běžném účtu. Tento typ půjčky poskytují nebankovní společnosti. Hned při žádosti víte, kolik budete mít vrátit, nemusíte se obávat žádných skrytých poplatků nebo nevýhodného úročení.

Kupříkladu s Pronto půjčkou budete mít peníze do 48 hodin k dispozici a to v rozpětí od 10 000 Kč do 100 000 Kč. Měsíční splátky si můžete zvolit dle svých možností, ty nejnižší jsou přijatelné i pro rodinu s dětmi nebo nižšími příjmy. Při žádosti hned vidíte výši splátky, RPSN i celkovou splatnou částku. Naprosto přehledně a srozumitelně.

Když se dostaneme do registru dlužníků

Možná víte, že existují databáze, prostřednictvím kterých bankovní i nebankoví společnosti vědí, jaká je platební morálka dané osoby, která žádá o půjčku. Např. registr dlužníků je velmi známou databází, do které se však může dostat i někdo, kdo se opozdí v uhrazení faktury za telefon.

Nebankovní společnosti vědí, že jsou lidé, kteří se v registru ocitnou a přitom jsou schopni splácet a do registru se dostali ne tak úplně vlastní vinou, ale náhodou. Těmto lidem rády půjčí, protože vědí, že splátky budou hradit tak, jak mají.

Neváhejte a řešte svoji neutěšenou finanční situaci ihned. S půjčkou do výplaty se vám uleví a budete vědět, že nemusíte šetřit na jídle nebo běžných výdajích vaší rodiny.