Většina lidí není schopna nákup nemovitosti nebo její rekonstrukci financovat z vlastních úspor. Jasně to ukazují statistiky České národní banky. Z nich vyplývá, že dlouhodobé úvěry na bydlení jsou aktuálně ve výši 930 mld. Kč, přičemž celkový objem poskytnutých úvěrů je 1 279 mld. Kč.

Pokud uvažujete o hypotéce, měli byste vědět, že kromě klasického úvěru od banky existuje i nebankovní hypotéka, která se v mnoha ohledech jeví jako výhodnější. Jaké jsou její podmínky a jak probíhá proces sjednávání?

Bez průtahů a prověřování

Nebankovní hypotéka funguje na stejném principu jako hypotéka v bance. Jedná se o úvěr na vyšší sumu s dlouhou dobou splatnosti. Velký rozdíl je ale v podmínkách. První velkou výhodou hypotéky od nebankovní společnosti je doba a s ní i celý proces vyřízení. Zatímco jednání v bance je časově hodně náročné – do banky musíte opakovaně docházet a shánět různá potvrzení, v případě nebankovní hypotéky přijede poradce přímo k vám domů. Společně během chvíle vyřídíte veškeré formality. Úvěr budete mít za několik hodin, nikoliv za několik dní. Někdy je dokonce možné i předběžné sjednání online.

Nebankovní hypotéka je přívětivá, i co se týče administrativy. Mnohdy není ani potřeba dokazovat příjem, shánět potvrzení od zaměstnavatele apod. A pozor – některé nebankovní společnosti poskytují hypotéku i bez toho, aniž by nahlížely do registru dlužníků. Nebankovní hypotéka je díky tomu dostupná i těm, kterým banky odmítají půjčit.

S Šimanovským výrazně levněji

Na poskytování nebankovních půjček se specializuje Miroslav Šimanovský a jeho tým zkušených poradců. Stačí je kontaktovat, přijedou k vám domů a pomohou vám vyřídit výhodou hypotéku. Díky dlouholetým zkušenostem a silné pozici u investorů i vám nabízí hypotéky za velmi výhodných podmínek a s nízkými splátkami. Jako bonus pro každého klienta připravili zdarma: Konzultaci, sjednání, odhad nemovitosti i uzavření smlouvy.

Pokud potřebujete hypotéku a banka vám ji neposkytla, obraťte se na Miroslava Šimanovského a jeho tým. Více informací najdete na nebankovni-hypoteka.net.