By: Andrew Magill

Výplata za týden a vy už vidíte na dno peněženky? Chybí vám na něco akutně peníze, ale víte, že za pár dnů, či týdnů finance mít budete? Pak jsou SMS půjčky pro vás to pravé.

Co jsou to SMS půjčky?

SMS půjčky jsou první pomoc při nedostatku peněz. Lze je totiž vyřídit velice rychle, už za 60 minut, bez zbytečných formalit a administrativy. Tyto půjčky jsou nebankovní, takže si mohou půjčit i nezaměstnaní lidé, kterým by banka nepůjčila. Nemusíte mít stálý příjem, ani ručitele. Nesmíte mít ale záznam v registru dlužníků. SMS půjčky mají jasně stanovené nízké provize. Jsou bezúčelné a většinou krátkodobé (délka splatnosti se pohybuje kolem 30 dní). Maximální částka, kterou si můžete půjčit, se většinou pohybuje kolem 10 000 korun.

Pro koho jsou vhodné?

SMS půjčky jsou vhodné téměř pro kohokoli. Stačí, když je vám mezi 20 a 65 lety a máte trvalé bydliště na území České republiky. Ať už jste důchodce, nezaměstnaný, či student, SMS půjčky jsou tu pro vás.

Jak si takovou půjčku vyřídit?

Jednoduše. Stačí si na internetu vyhledat nebankovní instituci, která vám svými podmínkami pro SMS půjčky bude vyhovovat nejvíce. Poté vyplňte formulář na jejich webu. Kromě základních údajů o vás vyplníte i požadovanou částku a dobu splatnosti. Poté počkáte, zda vámi navrhnutá půjčka bude schválena, či nikoliv. Pokud ano, můžete peníze očekávat už do 15 minut na vašem účtu.

Na internetu naleznete mnoho institucí, které se poskytováním SMS půjček zabývají. Každá instituce má trochu jiné podmínky. Každá půjčuje jiné maximální množství peněz, každá má jiné úroky. Některé nahlíží do registrů, některé ne. U některých musíte mít stálé příjmy, u některých ne. Zkrátka a dobře, vyberte si tu, která vám nejvíce vyhovuje.

SMS půjčky jsou velice výhodné, zvlášť pokud potřebujete peníze opravdu rychle. Úroky jsou velice nízké, obzvláště pokud půjčku splatíte v několika dnech. Pokud tedy potřebujete peníze ihned, je tento typ půjčky právě pro vás.