By: epSos .de

Půjčka na občanský průkaz je nebankovní půjčka (půjčujete si od soukromých investorů), proto je vhodná pro lidi, kterým již banky nepůjčí. Patříte mezi ně? Čtěte dál.

Na občanský průkaz si můžete půjčit až 500 000 korun (minimálně však 1 000 korun). Nepotřebujete ručitele, ani ručit vaší nemovitostí (nemovitostí musíte ručit pouze při půjčkách nad 500 000 korun). Tato půjčka je bez náhledu do registru. Je neúčelná. Také je velice jednoduché a rychlé si ji vyřídit, protože je bez zbytečné administrativy. Zvládnete to za pár minut z pohodlí vašeho domova.

Pro koho se hodí?

Tato půjčka je vhodná opravdu pro kohokoli. Můžete si půjčit, i když máte dluhy a exekuci na krku.

Tak jako u každé půjčky i zde musíte být starší 18. let. Dále musíte mít trvalý pobyt na území České republiky. Také musíte mít platný občanský průkaz a nějaké příjmy (někdy stačí i potvrzení o sociálních dávkách).

Tuto půjčku můžete získat, i když jste osoba samostatně výdělečně činná a máte nulové daňové přiznání.

A jak na to?

K vyřízení stačí pouze váš občanský průkaz a nějaký příjem (a to i nedoložitelný). Poté musíte jen zažádat na internetu. Vyplníte dotazník s vašimi osobními údaji, zadáte požadovanou částku a dobu splátek. Investor zhodnotí, zda vaši žádost bude akceptovat, či nikoliv. Většinou se rozhodnutí dozvíte do 24. hodin. Pokud bude vaše žádost schválena, budete telefonicky kontaktováni. Domluvíte si další postup, a po podpisu smlouvy vám budou peníze k dispozici.

Dále už stačí jen řádně splácet. A pokud to nejde? Kontaktujte investora, který vám půjčku poskytl. Při této půjčce se lze domluvit na odkladu splátek. Také je možné upravit si splátkový kalendář. Záleží jen na domluvě.

Každá nebankovní instituce i každý investor má samozřejmě trochu jiné podmínky, jinou výši úroků, či různých poplatků. Proto je důležité vybrat si to, co je pro vás nejvýhodnější. Stačí se jen porozhlédnout na internetu, nabídek je spousta.

Každopádně, půjčka na občanský průkaz je jedna z nejvýhodnějších, nejrychlejších a nejjednodušších půjček.