Přemýšlíte o tom, že byste ukončili pracovní poměr a založili si vlastní společnost? Nebo máte svůj vysněný směr, kterým se chcete ubírat, ale odrazuje vás zařizování, běhání po úřadech a spoustu dalších formalit, které se k založení firmy vztahují? Ať tak, či tak, založit vlastní podnik vám pomůže Profi-kancelář s.r.o.

Podnikejte během pár dnů

Profi-kancelář s.r.o. nabízí k prodeji již založené společnosti – „ready-made“, nebo vám může vytvořit společnost novou „na klíč“ (nejspíše s.r.o.). Stačí, abyste zavolali na telefonní číslo 800 880 110, sdělili své představy a potřeby a v průběhu několika dnů budete vlastnit svoji firmu.

Díky bohatým zkušenostem a znalosti aktuálních podmínek při založení s.r.o., je tento úkol pro Profi-kancelář s.r.o. maličkostí. Její konzultanti přesně vědí, co který úřad potřebuje, jaké doklady je nutné doložit, kde všude se obrátit, na co nezapomenou, na co si dát pozor… Celý průběh založení firmy od počátku až po konečný zápis do Obchodního rejstříku proběhne bez komplikací, zádrhelů a průtahů.

Za své kvality vám Profi-kancelář s.r.o. ručí

Protože jde o sebejistou společnost, která si za svou prací pevně stojí, garantuje vám, že nebude-li vaši společnost možné rychle zapsat do Obchodního rejstříku, nebudete její služby platit, tedy získáte založení s.r.o. zcela zdarma.

Lákavou nabídku přináší všem, kdo se rozhodnout umístit svoji společnost právě u ní. Nabídkou je zajímavá sleva ve výši 15% na sídlo společnosti.

Přesvědčte se s pomocí faktů

Chcete-li začít podnikat, kontaktujte Profi-kancelář s.r.o. Získáte spoustu času, který můžete investovat do své společnosti a vyhnout se úřednickým průtahům, které za vás během několika dnů vyřeší ti, kteří jsou v tomto oboru dobří.