By: Emilian Robert Vicol

Potřebujete půjčku, která bude bezpečná a která vás nedostane do kolen? Pak  je tu pro vás půjčka Essox.

Získat půjčku můžete na cokoliv. Nemusíte nikomu říkat, jestli si koupíte něco do domácnosti či vyrazíte na dovolenou, je čistě na vás, na co peníze využijete.

Pokud se bojíte půjčovat si kdekoliv jinde, tak si půjčte bezpečně se společností Essox. Jedná se o neúčelový úvěr a ten lze sjednat u finančních poradců stavební spořitelny Modré pyramidy. Nebudete muset platit za zprostředkování. Výhody jsou zřejmé a pokud se nechcete upsat lichvě, pak volte bezpečnou půjčku Essox.

Půjčka je možná na cokoliv

Výše úvěru je od 15 000 Kč do 200 000 Kč. Splácet potom můžete od 6 měsíců do 84 měsíců. Úvěr je určen jak pro fyzické osoby, tak i pro podnikatele i nepodnikatele. Nebudete muset platit za vyřízení půjčky, nečekají vás žádné měsíční poplatky, můžete si pojistit schopnost splácet úvěr zdarma.

Když splníte kritéria v obchodních podmínkách, tak získáte slevu 1% z úrokové sazby, pokud jste klient Komerční banky. Abyste bezpečnou půjčku získali, je třeba donést dva doklady totožnosti a potvrzení příjmů. Pokud máte zájem o bezpečnou půjčku, obraťte se na poradce Modré pyramidy.

Zákaznická linka je 810 800 088  email: zakaznickyservis@essox.cz 

Bezpečná půjčka je základem toho, že nenaletíte podvodníkům a že skutečně dostanete jen to, co jste v rámci možností schopni splácet a nikoliv to, co vás může zničit ještě více. Společnost vám nechce poskytnout něco, co vám spíše ublíží.

Pokud máte šanci, půjčujte si od bank, protože ty vaše síly nikdy nepřecení, tak to také udělejte. To, kam se pro půjčku vydáte, je velmi důležité a proto byste si měli peníze půjčovat s rozmyslem, nikoliv unáhleně. Essox půjčka je půjčkou rychlou a hlavně a především bezpečnou. O to by vám mělo jít především.