By: Tax Credits

Ať už jsou vaše příjmy nižší nebo vyšší, každý z nás se někdy může ocitnout ve finančně nepříznivé situaci. Stačí, když se pokazí pračka, je nutné nechat opravit automobil, či svou službu vypoví např. plynový kotel. Je nutné okamžité řešení problémů a v případě, že nevyjdeme s penězi, které jsme měli odložené jako „železnou rezervu“, hledáme rychlou a spolehlivou finanční pomoc.

Důležité je poohlédnout se po spolehlivé společnosti, jejíž půjčka nám pomůže a přitom nebudeme muset hradit vysoké poplatky, úroky a další.

Rychlá půjčka od Perfect-money.cz

Půjčku, která vyhoví přáním mnoha zájemcům je ta od společnosti Perfect money s.r.o. Peníze můžete použít, na co potřebujete. Zvolit si lze sumu v rozpětí 1 000 Kč – 5 000 Kč. Na splacení budete mít 14, 21 nebo 28 dní. Hned při sjednávání půjčky budete vědět, kolik celkem zaplatíte.

Např. u půjčky ve výši 4 000 Kč, kterou zaplatíte za 21 dní, bude konečná částka 4 680 Kč. Nemusíte se bát žádných skrytých poplatků nebo sankcí.

Výhody, které oceníte

Důvodů, proč zvolit půjčku do výplaty právě zde, je hned několik.

  • Peníze na cokoli budete chtít
  • První půjčka do 5 000 Kč je zdarma
  • Zajímavé bonusy pro stálé klienty
  • Sjednáním půjčky je zdarma
  • Žádné poplatky předem
  • Peníze budou na váš účet zaslány ještě v den, kdy společnost obdrží vámi podepsané dokumenty
  • Možnost prodloužit splatnost půjčky
  • Informace získáte jak na webových stránkách společnosti, tak na tel. č. 211 221 421 – klasická pevná linka, žádné drahé volání

Jednoduché splácení

Svou platbu odešlete na účet společnosti, který je veden u FIO banky. Před termínem splatnosti vás společnost upozorní SMS zprávou a e-mailem na blížící se datum, kdy máte peníze zaslat. Po obdržení splátky vám zašle potvrzení o jejím přijetí, a to opět e-mailem i SMS zprávou. Jestliže dojde k nečekané události a vy nebudete moci splatit půjčku včas, lze si její splatnost prodloužit až o 14 dní.

Jde o velmi přehlednou, srozumitelnou a férovou půjčku. Jestliže potřebujete rychle peníze, a je jedno, jak je použijete, vyplňte krátký formulář se žádostí o půjčku a využijte pomoci od společnosti Perfect money s.r.o. Budete jistě spokojeni, jako mnozí klienti před vámi.