By: Tax Credits

Je velmi snadné dostat se do situace, kdy nutně potřebujete krátkodobou půjčku. Stává se, že se zaměstnavatel dostane do potíží a začne zaměstnancům dlužit výplaty nebo dokonce zbankrotuje. Nebo vás čeká další z dlouhé řady dílčích, ale nezbytných oprav na vašem domě, a úspory se ještě nevzpamatovaly z té předchozí. V takových chvílích vám krátkodobá půjčka pomůže vytrhnout trn z paty. Jenomže krátkodobá půjčka zpravidla řeší okamžité potíže, nikoli jejich příčinu.

Můžete si proto vzít příklad z úspěšných manažerů – ti se na každý průšvih snaží dívat jako na příležitost, jak věci změnit a zlepšit je od základu. Není právě teď vhodná chvíle vzít si dlouhodobou půjčku, zanechat živoření u nespolehlivého zaměstnavatele nebo zamávat na rozloučenou úřadu práce a postavit se na své vlastní nohy jako živnostník nebo rodinné „eseróčko“? Nevyplatí se vám spíš zásadní přestavba domu nebo třeba koupě nového bytu, který můžete splácet z pronájmu nemovitosti, ve které bydlíte nyní?

S Hypopůjčkou máte možnost si vše promyslet do posledního haléře dopředu – sami si totiž můžete nastavit výši půjčky, výši splátek i délku splácení tak, aby vyhovovala vašim záměrům a možnostem. Nepotřebujete ručitele, nemusíte ani prokazovat příjem, nikdo ani nebude zkoumat, zda nemáte záznam v registru dlužníků. U této tzv. „americké hypotéky“ ručíte nemovitostí a nikdo se vás nevyptává, na co peníze potřebujete. Stačí jen vyplnit jednoduchý online formulář a peníze máte rychle na účtu. V momentální finanční tísni je důležitou maličkostí i skutečnost, že u Hypopůjčky nemusíte platit žádný poplatek předem.

Krátkodobé půjčky bývají vysoce úročeny. Oproti tomu Vám nabízí férové podmínky a úrok nižší než u spotřebitelských úvěrů nebo kreditních karet. Zatímco s krátkodobou půjčkou vás velmi pravděpodobně čeká jen vytloukání klínu klínem, Hypopůjčka vám umožní stát se vlastním pánem a zařídit se po svém.

Hlavu vzhůru! S námi můžete vzít svůj život od základů do vlastních rukou.