Autor: Flickr, Images Money

Chcete si půjčit, ale nevíte kde? Hledáte solidní společnost, která vám půjčí? Úvěr pro vás musí být především výhodný, ale jak ho poznat? Na portálu Půjčko.cz máte vše pohromadě a můžete si tak podle hodnocení prohlédnout jednotlivé společnosti, která se zabývají poskytováním úvěrů.

Půjčka bez poplatků

Půjčky bez registru nabízí mnoho společností. První půjčka zdarma je poskytovánazejména novým zákazníkům. Neplatíte tedy nic navíc a vrátíte jenom tolik, kolik jste si opravdu půjčili. Při žádosti o úvěr navíc není nahlíženo do registru dlužníků, což je někdy velmi výhodné. Půjčky bez poplatků jsou vhodné především pro studenty, OSVČ, ale i rodiče na mateřské dovolené.

Vyřízení takovéto půjčky je velmi jednoduché, peníze můžete mít na účtu dokonce za několik málo minut.

Mezi hlavní výhody půjček bez registru je splatnost až 30 dní. Není nutné dokládat příjmy a dokonce můžete vše vyřešit pohodlně z vašeho domova. Všechno vyřídíte jednoduše z pohodlí vašeho domova.

Nevýhodou těchto půjček je nutnost vedení bankovního účtu a maximální výše úvěru je pouze 5000Kč.

Bezúročná půjčka – je výhodná?

Tento druh půjčky je vhodný skoro pro každého, protože nezatěžuje vaši peněženku žádnými poplatky, které jsou navíc. Jak již bylo zmíněno, všechny poplatky jsou započítány do splátek a tak jsou rovnoměrně rozvrženy. Neplatíte tedy nic navíc. Nic, o čem byste nevěděli. Vaše splátky jsou přesně nastaveny, o vše máte přehled a vše navíc jednoduše zařídíte. Dokonce i online! Půjčka je tak velmi rychlá a vy můžete mít peníze na účtu v poměrně krátké době.

Bezúročná půjčka má mnoho výhod. Je vhodná jak pro studenty, zaměstnance, tak i pro důchodce nebo nezaměstnané.Ano, i jako nezaměstnaný si můžete půjčit peníze.

Pokud si nemůžete půjčit v bance, využijte této nebankovní půjčky, která neprověřuje příjmy, ani nevyžaduje ručitele. Tyto společnosti nenahlíží do registru, ani nepožadují čistý trestní rejstřík. Ke sjednání takovéto půjčky vám stačí pouze občanský průkaz k ověření totožnosti a bankovní účet, na který budou zaslány peníze, jež si půjčíte. Finance tak získáte snadno a rychle.

Půjčit si můžete až 15 000 Kč na cokoliv, bez udání účelu půjčky. Splatit svůj úvěr můžete od 1 do 30 dnů.

Jak si správně vybrat?

Při vybírání vhodné společnosti je důležité procházet vše pečlivě. Ne všechny společnosti jsou solidní. V dnešní době se objevuje mnoho podvodníků, kteří vyberou poplatky a následně už se neobjeví. Vybírejte si proto ty společnosti, které jsou již ověřené a mají mnoho spokojených klientů. Pokud totiž takové společnosti poskytují půjčky bez poplatků, obvykle už je mají zahrnuty ve splátkách, takže opravdu přesně víte za to a kolik platíte. Neplatíte nic navíc, všechno je řádně spočítáno a rozvrhnuto. Pokud zvolíte solidní a kvalitní nebankovní společnost, nemůže se stát, že dojde k nečekaným komplikacím. Nejdůležitější je tedy správně vybírat a brát v potaz i hodnocení klientů té které společnosti.

S tímto výběrem vám pomůže portál Půjčko.cz, který nabízí přehledný seznam bankovních i nebankovních společností, u kterých je možné vzít si úvěr.

Každá společnost zde má svoji recenzi, ale také praktické hodnocení, které vám podstatně ulehčí rozhodování.

Portál Půjčko.cz je online projekt, který pomáhá lidem orientovat se ve světě financí. Ne všichni se dokážou hbitě pohybovat v této velké sféře, ale díky tomuto portálu je to mnohem jednodušší. Najdete zde mnoho užitečných věcí, jako jsou recenze na společnosti, které se zabývají poskytováním úvěrů, ale také mnoho rad a slovníček důležitých pojmů.

V této velké a komplikované sféře je důležité se dobře orientovat, aby nedošlo ke zbytečným chybám nebo omylům, které by se později těžce napravovali. Teď už nemusíte mít ze světa financí strach, Půjčko.cz vám poradí a pomůže, nabídne vám půjčky bez poplatku! Úvěry už nemusí být doprovázeny komplikacemi.