By: Tax Credits

Zvláště teď v prosinci, kdy nakupujeme sladkosti dětem, které jim přinese Mikuláš, suroviny a pečení i vánoční dárky a dobroty na oslavu konce roku, se nám může velmi lehce stát, že nevyjdeme s penězi. Do výplaty budou zbývat ještě např. dva týdny a vy budete žít s vědomím, že váš účet zeje prázdnotou! Požádat o pomoc můžete rodinu, jenže někdy se nemáme na koho obrátit, anebo nechceme, aby o nás příbuzenstvo vědělo, že prožíváme finanční nouzi… Velmi dobrým řešením je krátkodobá půjčka.

Snadné a rychlé sjednání

Peníze do výplaty vám velmi rychle poskytne sms půjčka. Vyřídit si ji můžete na internetových stránkách Mutuo.cz, kde vyplníte krátký a přehledný online formulář. Využít můžete i telefonického sjednání, kdy vám velmi rád pomůže příjemný a profesionální operátor.

Kolik si můžete půjčit

Jako nový klient si při první půjče můžete vypůjčit 1 000 Kč. Hned jak ji splatíte, můžete využít novou půjčku a postupně se její výše dostane až na 5 000 Kč. Platby jsou na váš účet odesílány okamžitě a expresně hned po schválení žádosti. Ihned navíc víte, kolik celkem zaplatíte, nečekají na vás žádné skryté poplatky nebo jiné hrozby.

Další výhody pro spolehlivé klienty

Pokud řádně a včas uhradíte třetí půjčku a podepíšete rámcovou smlouvu, získáte zajímavé bonusy: Bude vám aktivována sleva na každou půjčku ve výši 20% a na každé prodloužení splatnosti 20 – 50% dle výše čerpané částky! I díky těmto zajímavým odměnám se k půjčce Mutuo vrací 92% zákazníků. Porovnáte-li si nabídky konkurenčních poskytovatelů rychlých sms půjček, právě společnost Mutuo patří k těm nejlepším a nejlevnějším.

Využijte i vy jejích služeb a vyřešte vaši neutěšenou finanční situaci. Za krátko rychlou půjčku splatíte a vše bude vyřešeno. Nemá cenu trápit se a nemít klidné spaní, když vše lze vyřešit rychle, jednoduše a především k vaší spokojenosti!