Raiffeisenbank patří mezi jednu z nejúspěšnějších bank, které působí na českém finančním trhu. Je velmi úspěšným poskytovatelem bankovních služeb. Svým klientům nabízí komfortní a kvalitní služby. Tyto služby jsou nabízené jak fyzickým osobám, tak i právnickým osobám a podnikatelům. Raiffeisenbank totiž velmi pozorně naslouchá svým klientům.

Raiffeisenbank neustále inovuje a rozšiřuje nabídku svých služeb. Své služby a nabídku rozšiřuje především proto, aby vyhověla přáním a potřebám klientů, kterých si vysoce cení. Najdete zde komplexní finanční, zprostředkovatelské a poradenské služby. Každý klient má svého osobního finančního poradce. Finanční poradci zajišťují splnění potřeb klientů.

Mobilní eKonto

Jednou z velmi oblíbených služeb nabízených Raiffeisenbank je mobilní eKonto, které představuje internetové bankovnictví v chytrých telefonech. Služba mobilního eKonata vám ušetří peníze i čas. Tato aplikace je volně dostupná ke stažení z internetových stránek www.rb.cz./mobilniklic. Aplikaci mobilního eKonata si rovněž můžete zdarma stáhnout na internetových stránkách google play.

Mobilní eKonto je aplikace Raiffaisenbank, která Vám umožní nejen pohodlné ovládání vašich účtů, ale i mnohem více. Stažení aplikace je zdarma. Služby a funkce mobilního eKonta jsou poté zpoplatněny stejně, jako služby poskytnuté prostřednictvím internetového bankovnictví. Aplikace mobilní eKonto nabízí mnoho služeb. Mezi hlavní výhody aplikace mobilního ekonta patří to, že zde najdete služby, které využijete i bez přihlášení.

Bez přihlášení naleznete v aplikaci mobilní ekonto tyto služby:

  • hledání nejlepší ceny zboží na internetu
  • lokalizaci nejbližšího bankomatu nebo pobočky
  • založení eKonta z pohodlí domova
  • aktuální kurzy cizích měn

Služby jsou tak rychlým rádcem při hledání bankomatů a srovnání cen.

Ostatní služby, které aplikace mobilní eKonto nabízí již vyžadují přihlášení uživatele. Po přihlášení si v aplikaci mobilní ekonto zjistíte zůstatek na běžném či spořícím učte, přehled pohybů a blokací na účtu, zadání, změnu či dopodepsání příkazu k úhradě, žádost o předschválený úvěr. Aplikace mobilního eKonta se vyplatí. Všechny služby banky tak máte ihned po ruce ve svém chytrém telefonu.

Aplikace podléhá přísnému zabezpečení. Byl pro ni vytvořen nejvyšší stupeň zabezpečení v podobě unikátního mobilního klíče. Tento mobilní klíč se nazývá Samrtphone elektronický klíč. Aplikace mobilní eKonto od Raiffeisenbank podléhá dvoufázové autentizaci.

Přihlášení klienta do mobilní aplikace a potvrzování jeho aktivních operací na účtu se tak děje podle mobilního klíče. SmartPhone elektronický mobilní klíč se tak opírá o ověřování klientova mobilního telefonu a dále o ověření klientova přihlašovacího Smart pinu. Tímto Raiffaisenbank zajišťuje vyskou ochranu klienta před zneužitím jeho mobilního eKonta.