Výhodná hypotéka

Výhodná hypotékaNebankovní půjčka je půjčka, kterou vám neposkytuje banka, ale nějaká společnost a to nejčastěji přes internet během několika minut.

Jak si takovou půjčku vyřídit?

Nebankovní půjčka má dost variant. Vy si vyberete tu, která vám vyhovuje a kterou právě potřebujete. Pak jen vyplníte formulář, který odešlete. Následně se s vámi spojí jedna z osob pověřená danou společností, s touto osobou dojednáte podmínky půjčky a potom už vám pošlou peníze na váš účet.

Jaké varianty nebankovní půjčkou existují?

Americká hypotéka

Výhodou takové půjčky je to, že po vás nebudou chtít vaši mzdu ani nebudou prohlížet registr dlužníků, to znamená, že si můžete půjčit kdykoliv. Jediné, co po vás dané organizace bude chtít, bude zástava nějaké nemovitosti. Výhoda je v tom, že nemusíte dát do zástavy svou nemovitost (zda je na ní uvalena exekuce a podobně) a můžete zastavit tak zvaného třetího ručitele. To znamená, že zastavit lze i nemovitost vašich rodičů, partnerů a podobně. A půjčku můžete mít v hodnotě až padesáti procent tržní hodnoty zastavené nemovitosti.

Vyplacení exekuce

Jde o půjčku, která je schopna vám vyplatit exekuci a to až do čtyřiceti procentní hodnoty dané nemovitosti. Svou nemovitost nebudete muset na danou společnost přepisovat, takže zůstane nadále vaše. Dokonce nabízí pomoc, i když dojde až na dražbu, kde je schopna pomoci vám vaši nemovitost vydražit zpátky vám. Samozřejmě, že ani při této nebankovní půjčce jde o půjčku bez potvrzení příjmu.

Vlastní bydlení

Je mnoho mladých lidí, kteří by si chtěli pořídit vlastní bydlení, ale nemají dostatek financí. Pokud jim vyjde vstříc banka, když třeba mají nízký příjem anebo už nějakou vysokou půjčku a spousta jiných důvodů, tak je zde právě nabídka nebankovní půjčky, která opět nebude nahlížet na váš příjem či registr dlužníků.

V praxi tu funguje tak, že si vyberete pozemek či dům, který si chcete koupit, malou část zaplatíte a zbytek za vás platí daná organizace a vy jí měsíčně splácíte, avšak někdy i třicet let. Některé společnosti navíc nabízejí nějaké funkce zdarma, jako například projekt domu, stavební povolení a podobně.

Samozřejmě, že je spousta dalších nebankovních půjček a to i běžnějších, které potřebujete častěji, jako jsou SMS půjčky a podobně. Ale právě tyto jsou zajímavější a mnozí nevědí, že je možné půjčit si takto i v nějaké nebankovní společnosti.

One thought on “Varianty nebankovních půjček”

Comments are closed.