Jste-li klientem České spořitelny, pak by určitě neměl být problém si zde půjčit peníze, pokud vám měsíčně chodí na účet peníze.

Před vyřízením půjčky

Co budete muset prokazovat je váš příjem, který si však spořitelna může z vašeho účtu ověřit sama, dále potom nesmíte být ve zkušební lhůtě, výše vašeho příjmu musí být adekvátní k vaší půjčce. V České spořitelně se vás budou ptát, na co peníze potřebujete a budete také muset sdělit, za jak dlouho jste schopni ji splatit a v jaých splátkách.

Na stránkách České spořitelny vyplníte formulář, který odešlete a potom jednoduše počkáte, až se vám ozve bankéř a domluví si s vámi schůzku na nejbližší pobočce. Dojde-li ke schválení půjčky, ještě ten den vám mohou být peníze převedeny na účet, popřípadě vyplaceny v hotovosti.

Unikátní úroková sazba je až 6,9% p.a. Výše půjčky kterou si můžete od České spořitelny půjčit je od 20 000 do 600 000 Kč. Půjčky se poskytují bez ručitele. Stačí pouze jedna návštěva pobočky.

Ze zákulisí

Většinou vám však Česká spořitelna sama spočítá výši splátek. Pohlížet bude také na to, jaké jsou vaše měsíční výdaje, ke kolika osobám máte vyživovací povinnosti a kolik peněz vám zbude mimo vaše povinné výdaje. Vyřízení půjčky není vůbec těžké. Budete však muset čekat na schválení.

Informujte se předem

Na pobočce, nebo na infolince se můžete na své možnosti předběžně zeptat a zjistit, kolik peněz byste si mohli půjčit a jak velké splátky by vás potom čekali. Rozvrhnout půjčku si můžete od několika měsíců, do několika let. Česká spořitelna nabízí nízkou úrokovou sazbu, rychlé vyřízení, flexibilitu, vstřícnost. Pokud budete chtít od smlouvy bezplatně odstoupit, můžete tak učinit do 60-ti dnů od jejího podepsání.

Co dělat, nebudete-li moci splácet?

Pokud nebudete moci splácet, můžete si splátku až 2x ročně odložit. Důležité však je komunikovat s bankou!