Kanada je nádherná země, do které odcestovalo poměrně dost našich krajanů v době, kdy na tom naše vlast nebyla dobře. Zůstali tam a jejich rodiny tam žijí dodnes.

Láká vás podívat se do Kanady? Vidět nádhernou přírodu, setkat se s lidmi, kteří nemají předsudky, jsou milí, vstřícní a rádi pomohou? Chcete v Kanadě pracovat, nebo odjet na několik měsíců a třeba studovat? To vše je možné, využijete-li pomoc s nalezením práce prostřednictvím internetové stránky www.pracavkanade.sk.

Pomoc bez agenturních poplatků

Hledáte-li práci v Kanadě, podívejte se na možnost jejího zprostředkování ZDE. Nemusíte se bát žádných agenturních poplatků, nebudete platit poplatky za asistenci kolem vyřízení víz. Naleznete tady nejlepší ceny a nabídky na trhu, což vám přinese nemalé úspory ve srovnání s konkurencí.

Na webových stránkách www.pracavkanade.sk najdete také pracovní pozice na léto 2014. Je nejvyšší čas podívat se po práci, kterou hledáte a bude vám co nejvíce vyhovovat a zajistit si tak nezapomenutelnou a ničím nenahraditelnou zkušenost.

Když chcete v Kanadě studovat

Ani studium není problém. Studování v Kanadě poskytují vysoce kvalitní školy. Právě tam cestuje každý rok přibližně 150 000 zájemců z celého světa, aby absolvovali studium a zdokonalili se v anglickém jazyce.

Proč studovat angličtinu právě v Kanadě?

  • Vzdělávání je cenově dostupné
  • Školy jsou vysoce kvalitní
  • Budete součástí multikulturní společnosti
  • Čeká vás otevřený a vstřícný přístup
  • Jazykové vzdělávání na světové úrovni
  • Nezapomenutelný a vzrušující studentský život

Kanadské školy bezpochyby patří ke světové špičce a jsou považovány za držitele prvního místa v oblasti jazykového vzdělávání. Pobyt v Kanadě – náklady na ubytování a školné pro zahraniční studeny vás vyjde levněji, než v jiných cizích zemích. Práce v zahraničí je nejenom způsobem, jak poznat danou zemi, ale také najít nové zahraniční přátele.

Neváhejte a vydejte se do Kanady ještě letos. Zaručeně nebudete litovat!