Jestli vás láká začít provozovat vlastní internetových obchod, nezůstávejte jen u svých představ a přání. Máte-li obchodního ducha, chuť učit se nové věci a vstoupit do rychle se rozjíždějícího vlaku, neváhejte a pusťte se s vervou do toho!

E-shop si můžete pronajmout

Protože ne mnoho lidí ovládá oblast programování natolik, aby si e-shop udělali sami, vznikly společnosti, které internetový obchod kompletně připraví a zájemce si jej může jen převzít a začít užívat. Právě takovou je i společnost poskytující pronájem e-shopu Atomer.

Navštívíte-li jejich webové stránky, můžete si prohlédnout spoustu předpřipravených e-obchodů ve velmi hezkém a lákavém designu. Nechybí e-shopy zaměřené na muže, ženy, děti, zdraví, květiny, oblečení, kosmetiku…

Proč využít internetový obchod od Atomer.cz?

Nebudete mít žádné termíny splatnosti, protože systém Atomer funguje na bázi kreditů. Z kreditu se strhávají poplatky za aktuálně používané moduly.

Pokud zjistíte, že některé ze zapnutých modulů nepotřebujete, jednoduše je vypnete. A zase naopak, když zjistíte, že byste jiný modul potřebovali, zapnete si ho. Takovéto změny jsou možné kdykoliv, kdekoliv, neustále vidíte, které funkce jsou zapnuté a které ne. Atomer.cz pracuje bez vázanosti.

Samozřejmostí je i propojení s Facebookem. Stačí založit si fanpage e-shopou a hned můžete komunikovat s cizími i známými lidmi, představovat jim novinky, snadno a rychle dělat reklamu…

Nechybí ani čtečka čárových kódů, díky které si ulehčíte práci s objednávkami. Budete pracovat rychleji a produktivněji.

Podívejte se sami, jaká je cena e-shopu a nechte se mile překvapit dostupností této služby.

Stále si nejste jistí, jestli to zvládnete?

Není nic lepšího, než si systém vyzkoušet! To můžete udělat zcela zdarma po dobu až 30 dní a v jejich průběhu vyzkoušet vše, co e-shop umí, jak co funguje a plně se tak připravit na úspěšný ostrý start.