podnikani

podnikaniVždy jsem se chtěla osvobodit od toho stereotypu chození do práce, stresu,jenže mi chyběli peníze které jsem nebyla schopná ušetřit.Jednoho dne jsem se rozhodla že si vezmu půjčku, trošku zariskuji, ale uskutečním tak svůj sen. Jsme trošku horká hlava a tak jsem hned druhý den šla zjistit jestli mám možnost půjčku získat. Přijali mě mile a po pár formalitách které bylo potřeba zjistit mi nabídly půjčku 400 000 Kč což pro začátek mého podnikání bohatě stačilo.

Byla jsem z půjčky nadšená a tak jsem hned začala plánovat jak s půjčkou naložím. Netrvalo to dlouho a půjčené peníze jsem měla na účtu, který jsem si pro účely podnikání nechala zřídit. Upřímně první rok byl velmi těžký, skončila jsme v mírné ztrátě, ale Půjčku jsem měsíčně snižovala a taky jsem přes to všechno neztrácela optimismus. Jak šly roky tak se situace zlepšovala. Už druhý rok jsem měla vyděláno +150 000kč a půjčku o několik desítek tisíc nižší.

firmě se dařilo a tak jsem do 5 let půjčku úplně splatila. Za vydělané peníze jsem měla vybudovanou firmu v hodnotě 3 000 000 Kč což mi zajišťovalo slušné zázemí. Brzy jsem si pořídila i 2 zaměstnance na částečný úvazek díky kterým jsem se po 5 letech vydala na svou první dovolenou ve velkém stylu.

Moje firma se rok od roku rozrůstala, jednoho dne doufám že jí předám svým dětem. Ty si díky mě již půjčku brát nebudou muset jelikož jsou nyní velmi bohatými lidmi. Půjčka se mi tedy bohatě vrátila.

[hana-code-insert name=’sklik250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *