Bonita kredit

Bonita kreditJak zvýšit bonitu, kredit pro půjčky

Pokud jste si nikdy půjčku nebo úvěr nebrali, tak jste pro banky velká neznámá. Nemůžete se tedy divit, že k vám přistupují jako k cizinci a nějaký větší obnos vám jen tak nepůjčí.

V USA jsou ještě přísnější. Novým zájemcům banky často půjčí jen např. 500 USD. Pokud je řádně splatí, dosáhnou příště na větší obnos. Když potom mají již historii několika let perfektního splácení a žádných jiných prohřešků, není pro ně problém půjčit si i 50.000 $. Svoji reputaci, svůj kredit si musíte vybudovat.

U nás banky tak přísné nejsou a hned zpočátku si můžete půjčit více. Kontrolují ale příjmy a nízkým příjmem opět nemusíte půjčku dostat žádnou.

[hana-code-insert name=’sklik468x80′ /]

Jiné je to u nebankovních institucí, protože některé na vaši minulost nehledí a údaje v registru dlužníků je nezajímají. Nikdy ale dopředu nevíte, zda bude vaše žádost o půjčku schválena nebo ne.

Velmi dobrou pomůckou, jak si ušetřit čas a starosti je tzv. Credit Score. Je to řešení, kdy pomocí PC a internetu vyplníte požadovaný formulář, podle pravdy uvedete údaje o své situaci a na jeho základě dostanete vyhodnocení, jak na tom s Credit Score vlastně jste.

Banky a další instituce používají stejný program, takže máte poměrně dobrý odhad toho, jak vaše žádost o půjčku později dopadne.

Přemýšlíte o půjčce nebo úvěru a chcete dopředu zjistit, zda na ně dosáhnete? Vyzkoušejte program Credit Score a ověřte svoji bonitu klienta.credit_score[hana-code-insert name=’sklik250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *