Konsolidace půjček

Konsolidace půjčekPomoc s oddlužením

Také jste se jako mnozí dostali do dluhové pasti? Neuvážené půjčky jsou zrádné a často jejich sjednání ve větším rozsahu způsobí mnoho problémů. Není výjimkou, když lidé nakonec splácejí více, než je jejich výdělek v práci a tak jim vlastně nezbývá vůbec nic na jídlo, bydlení a další základní potřeby. Takoví lidé jsou potom zoufalí, možná právě jako vy.

Co dělat, když už nepomůže rodina, přátelé a známí a nechtějí půjčit další peníze, protože vidí, že by je jen tak brzy zpět nedostali?

Řešením je hledat někoho, kdo pomůže s oddlužením. V podstatě máte dvě možnosti:

Vyhlásit osobní bankrot a po dobu pěti let žít pouze z existenčního minima. Sice to zní hrozně, ale často je to jediným řešením a lidé kteří vyhlásí osobní bankrot přijdou o mnoho starostí s nezaplacenými dluhy, vymáháním, exekutory atd.

[hana-code-insert name=’sklik468x80′ /]

Pokud vaše situace není až tolik fatální, máte druhou možnost, pokusit se půjčky sjednotit (zkonsolidovat) a sloučit do jedné větší, která vás vyjde na poplatcích o mnoho lépe a bude to cesta z dluhové pasti.

Společností, které pomáhají s oddlužením a s konsolidací půjček je dnes již mnoho. Dejte si však pozor na různé pochybné nabídky, při kterých musíte za zhodnocení vaší situace nejprve uhradit poplatek. Často je to totiž jediná věc, kterou dotyčná společnost provede a dále se o vás přestane zajímat.

Hledejte prověřené banky a společnosti jako GE Money Bank nebo nebankovní instituce, např. Home Credit nebo Provident. Vyplňte žádost o pomoc, rychle Vás bude kontaktovat specialista na oddlužení: Podejte si žádost o půjčku online.

[hana-code-insert name=’sklik250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *