By: epSos .de

Představují takovou možnost získání financí, kterou využije řada osob. Zejména využijí tuto formu rodiny, které nemohou získat finance od banky. Tito lidé pak uvažují nad tím, kde si peníze půjčit. Uvažují nad tím, že si peníze půjčí a zároveň mají obavy, jestli jim požadovaná suma bude schválená i bez ručení. Mají obavy a tuší, že by mohl nastat problém se schválením jejich požadavku kvůli špatné finanční minulosti – tuší, nebo dokonce ví, že se dostali do registru dlužníků. I tito lidí však mají šanci získat půjčku bez registru dlužníku i ručitele a vyřešit své problémy.

Půjčka bez registru a ručení

Možnost vypůjčit si peníze bez ručení a bez registru dlužníku nabízí zejména nebankovní společnosti. Nebankovní společnosti mají totiž úplně jinak nastavená pravidla, než společnosti bankovní. Díky těmto pravidlům nejsou nebankovní společnosti, tak důsledné v prověřování různých registrů i dalších aspektů při schvalování požadavků od svých klientů. Šanci na získání finančních prostředků tak má kdokoliv. Vůbec se nebojte toho, že jste zapomněli zaplatit včas složenku a jste v registru dlužníku.

Nabídka nebankovních společností je totiž bez nahlížení do registru dlužníku. Limity pro schválení jsou také velmi vstřícné. Ke schválení nemusíte mít vysoký příjem. Dost často se shledáte s tím, že nebankovní společnosti po Vás nebudou chtít doložit příjem žádný. Do výše 50. 000 Kč není požadováno ani ručení. Takovou výhodu mají opravdu jen nebankovní finanční produkty.

Co je to nebankovní půjčka?

Je to produkt nabízený především firmami, které nemají bankovní licenci. Nebankovní společnosti tak finance poskytují ze svého vlastního kapitálu. Poskytovatelé nikdy nekontrolují platební morálku svých klientů. Pro zaručení návratnosti investic, však poskytovatelé nebankovní půjčky navýší velkým úrokem. Což sebou přináší skutečnost, že tento produkt vyjde draho.

Když jste v situaci, že potřebujete sehnat peníze, pak se Vám určitě hodí jakákoliv pomocná ruka. Pokud nemůžete využít běžné dostupné prostředky, jako je například kreditní karta nebo kontokorent u bankovního účtu, pak přichází na řadu nebankovní půjčka. Dostanete tak možnost dosáhnout na peníze, i když máte jiné půjčky a úvěry, ale i záznam v registru dlužníku.

Pozor si jen dejte na podmínky smlouvy a poplatky. Je potom velká škoda, přeplatit dvakrát tolik. Nebankovní půjčky by měli představovat řešení finanční tísně, až když, už opravdu není možnost půjčit si peníze jinde.