Vaše příjmy jsou menší než vaše výdaje a vy si potřebujete půjčit peníze a vybrali jste si právě Air Bank? Aby vám peníze byly připsány na účet, musíte splňovat některé náležitosti.

Jak o půjčku zažádat?

Půjčku je možné vyřídit buď na pobočce, anebo online. Vždy po vás budou ovšem požadovat, abyste vyplnili své osobní údaje a doložili doklad o výši vašeho příjmu (kvůli schopnosti splácet). Pokud jste schopni splácet, půjčka vám bude vždy schválena. Vzhledem tomu, že půjčku můžete zařídit i přes internet, pak i podepsání smlouvy proběhne buď online, přes poštu, kurýrem nebo osobně na pobočce Air Bank.

Kdo může půjčku získat?

Pokud si chcete o půjčku zažádat, musíte být v první řadě osoba starší 18ti let a musíte mít zřízen u Air Bank běžný účet, který je k půjčce velice důležitý. Jestliže účet nemáte, zdarma vám ho zřídí.

Co ke zřízení půjčky budete potřebovat?

Budete potřebovat dva doklady totožnosti. První je vždy povinný občanský průkaz a druhý může být například řidičský průkaz. Budete potřebovat doložit potvrzení o vašich příjmech, aby banka věděla, do jaké výše jste schopni splácet nebo zda jste vůbec schopni splácet. Pokud se živíte jako OSVČ*, připravte si místo vašich příjmů daňové přiznání.

Kolik si mohu půjčit?

Jestliže si chcete půjčit, již při vyplňování vašich osobních údajů a údajů o vašem příjmu zjistíte, kolik vám banka půjčí. Vše se tedy točí kolem toho, jak velká je výše vašeho příjmu. Jestliže ovšem vaše půjčka přesáhne hranici 300 tisíc korun a vy jste vdaný/á, budete potřebovat doklad o společném jmění manželů, které bude podepsáno oběma stranami. Pokud jste již stálými klienty, může být vaše půjčka vyřízena během chviličky z pohodlí vašeho domova.

Proč si půjčit právě u Air Bank?

Všechny banky v České republice se předhání v tom, která nabídne lepší podmínky a okouzlí klienta natolik, aby si půjčil právě u nich. Air bank nabízí odměny za předčasné splácení. Pokud budete splácet včas, banka vám garantuje automatické odpouštění posledních splátek. Navíc zaručuje, že s vaší půjčkou nebudou spojené žádné poplatky. V internetovém bankovnictví můžete sledovat stav vaší půjčky – kolik musíte ještě splatit a kolik splátek vám bude popřípadě odpuštěno za předčasné splácení.

*OSVČ- osoba samostatně výdělečně činná