Schází vám často v období před výplatou peníze? Už vás nebaví neustále se uskromňovat, případně si půjčovat malé částky po kamarádech? Pak se podívejte po nebankovních půjčkách, které mohou tento problém vyřešit. Jen byste si na počátku měli všechno velmi dobře propočítat, jinak bohužel spíše proděláte. Právě z toho důvodu se v následujících řádcích zaměříme na ty nejznámějších aspekty, jež byste měli před podpisem úvěrové smlouvy brát v potaz.

Kolik skutečně přeplatíte?

Tento aspekt je zřejmě ze všech nejdůležitější. Vždyť půjčku si berete, protože by vám peníze měly pomoct! I moderní krátkodobá půjčka online může být zatížena vysokou úvěrovou sazbou nebo přemrštěným fixním poplatkem! Právě proto byste si měli veškeré tyto informace prověřit. Přímo na webech poskytovatelů se mnohdy nacházejí bezplatné kalkulačky půjček. Prostřednictvím myši si přesně navolíte výši půjčky a dobu splatnosti. Předem pak musíte znát jak úrokovou sazbu, tak i konkrétní přeplatek.

Jaké jsou podmínky pro získání úvěru?

I tato skutečnost je nesmírně důležitá. Na některé nebankovní půjčky totiž vůbec nemusíte dosáhnout! Především tehdy, když nemáte vlastní příjem. Jeho prokázání je u většiny poskytovatelů nezbytností. Případně po vás budou požadovat poslední proplacenou fakturu pocházející z vaší podnikatelské činnosti. U některých úvěrů slouží jako zástava nemovitost. Jednat se ale může i o věci nemovité. Často se zastavuje automobil mající vysokou hodnotu.

Náš tip na půjčku před výplatou

Jaká půjčka před výplatou je tedy optimální? Naším tipem je úvěr od společnosti Coolcredit. Ta nabízí v maximu až 20 000 korun, přičemž splácet lze i 30 dní. Poplatek vztahující se k tomuto úvěru je přesně stanoven a vy si můžete pohodlně přímo na webu poskytovatele vymodelovat celou situaci, jež nastane po podpisu úvěrové smlouvy.