Rodinné vztahy se mohou někdy narušit i tím, že se děti zavčasu neodstěhují. Nenechte tedy problémy vygradovat do nechtěných konců a raději se postarejte svým dětem o bydlení. Je rozhodně lépe, když k vám budou rádi chodit na návštěvu.

Mladí mají bydlet sami

Člověk je od přírody stvořen tak, že má touhu neustále něco budovat, někam směřovat. Někdy se ale stane, že se mu na jeho cestě vyskytnou překážky. Ty jsou ale přeci od toho, aby se překonávaly. Někdy můžeme mít touhy docela běžné, a přesto si je nemůžeme uskutečnit.

  • Rádi byste například zařídili svým dětem hezké bydlení?
  • Je vám jasné, že i přes momentální dobré vztahy by dlouho bydlení pod jednou střechou nefungovalo.

Proč to nechat zajít do takových konců, když můžete dětem dát jako svatební dar krásný byt, který je od vašeho coby kamenem dohodil. Budete mít tedy svou rodinu nablízku, a přesto si každý může ohlídat své soukromí. Můžete začít plánovat. Ke splnění tohoto cíle potřebujete najít jen toho správného poskytovatele nebankovní hypotéky. Možností je mnoho a podmínky jsou většinou velice přijatelné. Úroková sazba se pohybuje už od tří procent a doba splácení se může dohodnout až na dobu třiceti let.

  • Vůbec nepřemýšlejte o tom, jestli náhodou nemáte nějaký záznam v registrech dlužníků.
  • Tady se o bonitu budoucího klienta vůbec nejedná.
  • Stačí si jen spočítat, jak velké částky jste schopni splácet a pak nabídnout svou nemovitost jako protihodnotu úvěru.

Někdy se může stát, že žadatel nedisponuje žádným vhodným nemovitým majetkem, který by mu ve vyřízení finančního produktu, kterým je nebankovní hypotéka pomohl. Ani to není problém. Stačí požádat spolužadatele, který do toho půjde s vámi. Může to být kdokoliv, kdo má svou nemovitost na území České republiky. Hlavní výhodou produktů od nebankovních poskytovatelů je především rychlost vyřízení. Tím, že se o klientovi v podstatě nic nezjišťuje, jde vše velice rychle. Potřebné finance můžete mít v některých případech i v den podepsání smlouvy. Pokud tolik nechvátáte, pak bude vyřízení hypotéky trvat maximálně několik dnů.