V posledních letech frčí americké hypotéky. Víte, proč jsou tak oblíbené? Nejoblíbenější jsou zřejmě v USA, jak už název napovídá. Ale daleko častěji se s nimi setkáváme už i v našich končinách. Peníze z takovéhoto úvěru můžete využít jakýmkoliv způsobem, což je velká výhoda.

Americká hypotéka nebankovní

Americká nebankovní hypotéka je jednou z možností, jak získat peníze snadno a rychle. Nemusíte pro ně chodit do banky, ale vše vyřídíte pomocí nebankovní společnosti. Není se, však čeho obávat, protože my jsme na tuto problematiku specialisté, a proto vám poskytneme podobnou úrokovou sazbu jako v běžné bance, velice nízké procento a také nízkou měsíční splátku. Navíc s námi nemusíte řešit nějaké registry, protože do těch se nenahlíží a často nevadí ani nízké příjmy nebo nízké daňové přiznání u podnikatelů.

Podmínky k získání hypotéky se ještě více zpřísňují

Už tak přísné podmínky k získání hypotéky se ještě více zpřísňují. Za poslední rok opět vzešly v platnost některé ze zákonů a doporučení České Národní Banky, takzvané ČNB, aby se podmínky k získávání takovýchto úvěrů ještě více ztížily. Opět se tak přitížilo obyčejným lidem, kterým na jejich bedra zase naložili nějaké ty starosti navíc. V dnešní době, pokud si chcete vypůjčit peníze z banky, například půjde o milion, který si chcete vzít jako úvěr a třeba ručit vlastní nemovitostí, tak musíte mít našetřenou část peněz. Zřejmě si řeknete, že vždy tomu tak bylo, jenomže procenta se opět navýšila, takže kdysi jste potřebovali jenom drobnou část, ale teď už potřebujete daleko více peněz, abyste vůbec nějaký úvěr mohli uzavřít a získali tím půjčku.

Naštěstí jsou zde i jiné způsoby než chodit do banky. Americká hypotéka nebankovní vám dává příležitost, jak získat peníze snadno a rychle. Vše bez zbytečného papírování, nebo bez složitého vyřizování – to raději přenecháme bankám.

Poskytujeme dva typy úvěrů:

  1. Spotřebitelský úvěr – až 70 % z odhadu nemovitosti, ručí se samozřejmě jakoukoliv nemovitostí, domem, bytem, chatou, pozemkem, budovou a tak dále. Můžete splácet, jak dlouho chcete. Rozmezí se týká jednoho roku až 30 let.
  2. Podnikatelský úvěr – až 70 % z odhadu nemovitosti. Opět ručíte jakoukoliv nemovitostí, zde může jít dokonce i o komerční budovu, administrativní objekt, hotel, restaurační či ubytovací zařízení, nebo o jiné budovy, haly a spoustu dalšího. Opět splácení od 1 do 30 let.