windrader-1639567_640Proč platit víc peněz za produkt, který s takřka jistotou získáte jinde levněji? Zní to nesmyslně, ale k této situaci dochází až v 98% případů. Mluvíme tady o cenách za energie.

Není divu, že se jedná o tak velké procento, spousta lidí totiž ani neví, že existuje nějaká alternativa. Tato alternativa vám dokáže ušetřit až 30% ročně z výdajů za energie. Pojďme se s ní seznámit.

Jedná se o službu provozovanou Energetickou kanceláří, která spojuje zákazníka s tím pravým dodavatelem. Ale není to jen tak. Všichni dodavatelé jsou prověření a musí projít přes vstupní test, než se dostanou ke svému zákazníkovi. Tímto testem je naše energetická soutěž dodavatelů, ve které může vyhrát jen jeden. Vítězem sem se stane dodavatel s nejvýhodnějšími podmínkami. Další fází je dvou až tří měsíční shromažďování dokumentů, potřebných k uzavření dohody mezi zákazníkem a dodavatelem. Smlouvy se starým dodavatelem nahradíme smlouvami s dodavatelem novým, a pokud proběhne vše podle plánu, tak můžete začít šetřit.

Podíváme se také, kde všude můžete ušetřit. Naši zákazníci nejčastěji využívají slev na elektřinu a plyn. Nabízíme, ale také dodávku tuhých paliv, a to černého a hnědého uhlí, briket a pelet, které získaly ocenění v dTestu jakož to pelety velmi dobré kvality. S tím se pojí jedna z našich dalších služeb – zprostředkování tepla. Zařídíme vám návrh společně s dodávkou a instalací tepelného čerpadla, kotle na tuhá paliva nebo kotle plynového prvotřídní kvality a zároveň za bezkonkurenční cenu. V případě kotlů jste schopni využít i kotlíkové dotace, se kterou vám velmi rádi pomůžeme. Poslední službou je instalace osvětlení včetně světelných zdrojů, kde vám nabízíme velkoobchodní ceny zboží.

Služeb může využít každý – domácnost, firma či obec. Stačí nás pouze kontaktovat a můžeme společně probrat vaše možnosti. Volejte na číslo +420 552 319 955 nebo pište na info@ek.cz. Více informací naleznete na našich webových stránkách www.ek.cz.