Vystudovaný inženýr Tomáš Goláň a jeho daňová kancelář nabízí již přes 22 let profesionální služby v oblasti daňového poradenství, ale i jiných finančně – právních oborech.

Prvořadým cílem společnosti je poskytovat svým klientům kvalitní, ale i efektivní a spolehlivé služby v co nejkomplexnějším pojetí s důrazem na kvalitu, odbornost, efektivitu a individuální přístup. Daňový poradce Tomáš Goláň a jeho daňová kancelář se orientuje zejména na odvětví daňové, účetní a personální a s nimi další související ekonomické a účetní služby. Vysoce profesionální tým expertů s disponuje bohatými zkušenostmi v oblasti řešení sporů s vládními institucemi, jako jsou finanční úřad, zdravotní pojišťovny nebo státní správy sociálního zabezpečení. Samozřejmostí je využití nejnovějších informačních technologií pro pracovní účely a tím tak nabídnutí svým klientům perfektní servis.

Daňové poradenství představuje služby v oblastech práva spojených s podnikáním a ty jsou spojeny prostřednictvím JUDr. Pavla Dvorského, advokáta, který zahrnuje řešení sporů v obchodních, majetkových, pracovně – právních oblastech. Samozřejmostí je pomoc v zaměstnání, zvládnutí soudních jednání, sepsání kupní smlouvy či jiného právního dokumentu.