Člověk potřebuje mít svou banku, které důvěřuje natolik, že si od ní nejen půjčí, ale také zde nechá uchovány své peníze anebo také hodnotné věci. Každá banka má své výhody či lákadla, kterými si své zákazníky získává.

Mou bankou je Wüstenrot

Každá osoba má své důvody, proč si zvolí onu banku. Tato banka je poměrně velká a má již své jméno. Navíc se snaží být klientům blízko, jednak tím, že vydávají časopis, kde se dozvíte nejen o aktuálních nabídkách, ale také o tom, jak tuto banku využívají ostatní lidé, a zda jsou s ní spokojeni.

Často se jedná i o slavné osobnosti. A když se mluví o slavných osobnostech, tak musíme zmínit také to, že Wüstenrot podporuje některé sportovce. Mezi těmi hlavními najdeme například olympijskou vítězku Kateřinu Emmost či Ondřeje Synka a mnoho dalších.

Co všechno Wüstenrot nabízí?

Banky většinou mívají k mání stejné produkty. Mezi základní patří úvěry, spoření či pojištění, což rozhodně nechybí ani v nabídce této banky. Dokonce zde najdete mnoho variant a sami si můžete vybrat takovou, která vám bude nejvíce vyhovovat.

Stavební spoření

Takovou zvláštní formou spoření je stavební spoření. Přestože někteří si spoření nezakládají, má mnoho výhod, které jistě později oceníte. Jednak tím můžete pomoci svým dětem, ať už půjde na vysokou školu anebo bude potřebovat spravit dům. Anebo si z těchto peněz můžete vylepšit své vlastní bydlení či si zaručit to, že v důchodě budete mít peníze na stravu. Jedná se o jednoduchý princip, kdy vy jako účastník spoření si do banky vložíte jistý finanční obnos.

K tomuto obnosu vám bude přibývat jistý úrok, což je různá částka. Záleží na tom, kolik máte zde vloženo. A kromě toho, zde také chodí státní podpora. Avšak podmínkou toho, abyste tyto úroky a státní peníze dostali, je uzavření stavebního spoření, což jednoduše doložíte smlouvou.

Stavební spoření Pro, znamená něco navíc

Kromě klasického stavebního spoření, vám Wüstenrot nabízí také stavební spoření Pro, kde dostanete garantovaný úrok ve výši jednoho procenta a také při splnění určitých podmínek můžete dostat jisté bonusy. Kromě toho se na toto spoření také vztahuje státní podpora, která činí až dva tisíce ročně, což je pěkná pomoc. A pokud byste potřebovali úvěr ze stavebního spoření, tak s tímto produktem budete mít jisté výhody.

Wüstenrot je náš kamarád

Další speciální nabídkou je produkt kamarád, což je stavební spoření pro děti a mladistvé, kteří ještě nejsou plnoletí a tedy by neměli mít nic. Avšak je to pro ty, kteří myslí na svou budoucnost, proto jim banka pomáhá. A asi tou největší výhodou tohoto spoření je to, že nemusíte platit za uzavření smlouvy, což znamená, že hned první peníze na toto spoření tam zůstanou a budou urokovány.

Jak mohu služby Wüstenrot sjednat?

Pokud se vám libí jedna z těchto zmíněných variant anebo se vám líbí jiné produkty a služby této banky, tak můžete navštívit jejich pobočku a domluvit se s jedním z mnoha milých zaměstnanců. Avšak Wüstenrot šetří váš čas, a proto vám umožňuje sjednat si úvěr či spoření buďto telefonicky anebo online, pomocí jejich internetových stránek. Takže pokud nemáte čas, můžete si vše vyřídit z pohodlí vašeho domova.

Wüstenrot je úspěšná banka, která má mnoho spokojených zákazníků, a pokud se vám líbí některá z jejich nabídky, tak vy můžete být dalším spokojeným klientem.