Kdo by se v dnešní době nedostal alespoň tu a tam do situace, kdy má hluboko do kapsy a potřebuje půjčit peníze?

Může se stát nečekaná nehoda a vy potřebujete peníze na opravu vozu, kterým jezdíte do práce. Nebo je půjčka vaší záchranou, potřebujete-li dětem na začátku roku zaplatit veškeré nové pomůcky, družinu, obědy, koupit novou aktovku, zaplatit kroužky… Anebo jednoduše nemůžete naspořit na novou lednici, i když ta stávající již potřebuje vyměnit.

Ať už jsou důvody toho, že potřebujete půjčku jakékoli, na webových stránkách Úspory.cz najdete nabídku těch nejvýhodnějších, které budou zároveň splňovat všechny vámi požadované kritéria.

Porovnejte si nabídku mnoha společností

Portál Úspory.cz přináší možnost porovnat si všechny nabídky nebo jen bankovní či nebankovní půjčky a půjčky před výplatou.

Je to naprosto jednoduché a zvládne to i ten, kdo se ve světě internetu příliš neorientuje. Zadáte částku, kterou si potřebujete půjčit. Uvedeme tedy např. 14 000 Kč. Pak uvedete dobu splatnosti, tedy počet měsíců, za které chcete půjčku splatit. Zvolíme např. 12 měsíců.

Následně je možné vyplnit další omezení, jako např. bez doložení příjmů, bez nahlížení do registrů, s možností odložení splátky atd. Toto ale uvádět nemusíme. Klikneme na oranžový buten Potvrdit a zobrazí se přehled produktů, které vyhovují našemu přání. Jsou seřazeny od nejvýhodnější po méně výhodné.

Nejvýhodnější je Minutová půjčka od Equa bank se splátkou 1 259 Kč a úrokem 7,9%, druhou je Půjčka Air Bank od Air Bank se splátkou 1 282 Kč a úrokem 9,9% atd. Je jen na nás, pro kterou z nich bychom se rozhodli.

Vyberte si i vy nejvýhodnější z nabízených půjček a vyřešte svou nemilou finanční situaci co nejrychleji. Úspory.cz vám k tomu pomohou.