Řešte krátkodobý nedostatek financí prostřednictvím nebankovní půjčky společnosti Kouzelná půjčka. Níže Vám povíme o výhodách, které má nabídka této společnosti, včetně postupu, jak tuto půjčku získat…

Společnost Kouzelná půjčka, jako jedna z mála, poskytuje půjčku až 10 000 Kč i novým klientům a to bez nutnosti podpisu směnky, rozhodčí doložky či ručení nemovitostí. Poskytnutí půjčky se vždy řídí zákonem o spotřebitelském úvěru, který Vám, jako spotřebiteli, nabízí vysokou míru ochrany před nekalými praktikami.

U společnosti Kouzelná půjčka se tak vždy předem dozvíte:

  • celkové náklady spojené s půjčkou (tzv. RPSN)
  • sankční poplatky při neplnění závazků ze smlouvy

Transparentnost a férovost nabídky společnosti Kouzelná půjčka nedávno potvrdili i nezávislí analytici v rámci test zveřejněného na těchto internetových stránkách. Co se analytikům, kteří společnost Kouzelná půjčka umístili na 2. – 3. místo s tím, že Kouzelná půjčka jako jediná z tří nejlepších společností poskytuje novým klientům půjčku až 10 000 Kč, líbilo? Jednalo se především o:

  • dostupnost společnosti na uvedených kontaktních údajích
  • poskytování půjčky bez nutnosti speciálního zabezpečení
  • prověřování schopnosti žadatele půjčku splácet
  • místo řešení případných sporů (v případě společnosti Kouzelná půjčka je to vždy Česká republika)
  • možnost prodloužení splatnosti půjčky
  • mírné sankční podmínky

 

Peníze můžete mít na účtu již v den podání žádosti

Celý proces žádosti o rychlou půjčku probíhá online na internetových stránkách www.kouzelnapujcka.cz. Žádost Vám nezabere více jak 5 minut s tím, že do 60 minut od odeslání žádosti Vám Kouzelná půjčka pošle informační SMS s vyrozuměním, jestli Vaše žádost byla schválena či zamítnuta. Při splnění podmínek společnosti Kouzelná půjčka můžete mít půjčené peníze na účtu již v den podání žádosti (společnost Kouzelná půjčka má běžné účty u 10 bank, je tedy velmi pravděpodobné, že jej má u instituce, kde jej máte i Vy, což zkracuje dobu potřebnou pro převod peněz na minuty).

Neváhejte tedy a řešte Váš krátkodobý nedostatek financí prostřednictvím půjčky společnosti Kouzelná půjčka.