By: epSos .de

Potřebujete si půjčit bez registru? Máte problém a banka vám peníze nepůjčí právě z toho důvodu, že jste v registru vedeni? Pak si můžete půjčit ještě od nebankovního sektoru, který do registru nenahlíží.

Půjčka bez registru je tu pro každého, kdo se v minulosti provinil špatnou platební morálkou, ale přesto hledá možnost, kde si peníze půjčit. Půjčka bez registru je v tomto případě dobrým řešením i pro ty, kdož mají nízký příjem a potřebují půjčit větší částku, kterou by jim banka nepůjčila. Většina nebankovních sektorů do registru nenahlíží a nezjišťuje, kolik peněz si vyděláváte, ale peníze vám půjčí. Pozor však na podmínky, které si rozhodně pořádně přečtěte a prostudujte hlavně to, co je psané pod čarou, nebo malým písmem.

Určitě si nenechte namluvit nic, co není psané

Určitě si nenechte namluvit nic, co není psané a nepodepisujte nic, co si předem nepřečtete. Po přečtení podmínek ještě pořádně zvažte, zda-li si půjčku u dané společnosti opravdu vezmete a jak moc jsou pro vás podmínky výhodné, nebo naopak nevýhodné.

Kde ještě hledat informace?

Rozhodně v diskuzích na internetu. Tady si určitě pročtěte, kdo si kde půjčil a jak moc byl spokojen, či nespokojen.

Jako záruku si nebankovní sektory berou například nemovitost a to buď přímo vaši, nebo nemovitost další osoby, která k tomuto kroku však nutně musí dát souhlas. Někdy se do zástavy dávají i automobily, které se pak odstaví a nejsou nikým používána do doby, než bude půjčka zaplacena.

Půjčit si můžete zhruba 70% z ceny majetku, který jste zastavili. Většinou by po vás neměl nikdo chtít platby předem. Půjčka je od toho, abyste si peníze půjčili, nikoliv abyste sháněli peníze na to, abyste si mohli vůbec půjčit. Nebankovní sektory většinou poskytnou půjčku do 24 hodin, což je výhodné, ale opět varujeme před podmínkami.