By: Images Money

Také se vám občas stane, že kvůli mimořádným výdajům, jako je oprava automobilu, nutnost pořízení nové pračky nebo pořízení vánočních dárků atd. nevyjdete s penězi? V tom případě si pořiďte virtuální kreditku, díky níž budete mít peníze po ruce kdykoli budete potřebovat. Tuto novinku nabízí společnost Ferratum Bank. Její název je Credit Limit.

Proč právě virtuální kreditku?

Výhod, které jejím získáním dostanete je hned několik!

  • Nikdy ji neztratíte ani vám ji nikdo neodcizí
  • Peníze budete mít i ve finančně náročném období
  • Finanční rezerva od 2 000 Kč až do 25 000 Kč
  • Vše je rychlé a snadné
  • Minimální měsíční splátky
  • Dokonalá kombinace kontokorentu a kreditní karty

Jak Credit Limit získat?

Stačí navštívit webové stránky www.creditlimit.cz a tam si o virtuální kreditní kartu zažádáte. Za žádost ani její schválení nebudete platit žádné poplatky. Jen odešlete online formulář a Ferratum Bank ihned posoudí vaši žádost, je vám k dispozici 24 hodin denně. V případě schválení vám bude otevřen osobní účet se schváleným limitem.

Peníze můžete vyčerpat všechny, nebo jen jejich část. Následným splácením minimální splátky, nebo vyšší, kterou si sami zvolíte, budete peníze vracet a moci je opakovaně použít. Je jen na vás, za co se je rozhodnete utratit.

Poskytovatel s bohatými zkušenostmi

Společnost Ferratum Group, jejíž součástí je Ferratum Bank má pobočky ve 20 zemích světa, kde zaměstnává více než 300 finančních specialistů. Její produkty využilo už více než 2 milionu klientů. Je zkušená, férová a přesně víc, co lidé potřebují a jak uspokojit jejich potřeby. Už v roce 2005 byla první společností, která začala v Evropě poskytovat mobilní mikropůjčky.

Staňte se i vy spokojeným uživatelem virtuální kreditní karty a nebudete muset už nikdy řešit nedostatek peněz.