By: epSos .de

Komerční banka, Česká spořitelna, Československá obchodní banka, Equa banka, Fio banka, dnes existuje spousta bank a každá nabízí jiné podmínky. Něco je výhodnější v této bance, něco v jiné a pro člověka je velice složité vybrat si tu správnou.

Co je to Zuno banka?

Zuno je banka, která funguje díky internetu. Zákazník si vše, co potřebuje, zajistí přes internet, kde se kontaktuje i se zaměstnanci, kteří by ho měli lidským způsobem informovat o všech možností a také podmínkami s nimi spojených. Výhodou je právě to, že můžete být ve vlastním obývacím pokoji a zároveň si vyřizovat úvěr a podobně. Navíc se nemusíte ohlížet na otevírací dobu, protože Zuno, slibuje, že je k dispozici dvacet čtyři hodin a to sedm dní v týdnu, takže můžete opravdu kdykoliv.

Jaké půjčky si můžu u Zuna zřídit?

Zuno má několik druhů půjček, kterým se snaží přiblížit lidem. Mezi nejoblíbenější dnes patří nejspíše rychlá půjčka, avšak kromě této si zde lze vyřídit půjčku plus anebo také tak zvanou rezervu.

Rychlá půjčka – velice známá situace, kdy peníze potřebujete co nejrychleji, což je nejlépe teď hned a lámete si hlavu, kde je sehnat. Stačí najet na stránky Zuna, kde si vyberete částku, kdy maximální sumou je padesát tisíc a ty jsou vám přeposlány na účet. Samozřejmě, že se hned můžete podívat na tabulku splátek, která ukazuje jak dlouho a jakou částku budete muset splácet, jako například při půjčce patnáct tisíc, bude půjčka trvat dvanáct měsíců a vaše měsíční splátka bude ve výši tisíc čtyři sta korun.

Půjčka plus – jde o půjčku, kdy si můžete zažádat o vyšší finanční obnos, bez toho aniž byste museli mít ručitele. Maximální částka takové půjčky může dosáhnout až pět set tisíc. A samozřejmě, že i v tomto případě se můžete podívat na tabulku, která ukazuje délku a výšku splátek. Jako například při půjčce tři sta tisíc, bude půjčka trvat šedesát měsíců a měsíční splátka bude činit necelých sedm tisíc.

Rezerva – v podstatě jde o běžný bankovní účet, avšak rozdíl spočívá v tom, že tento účet poskytuje až sto tisíc, které můžete čerpat navíc, odkud také patřičný název rezerva. Samozřejmě, že tato částka není zadarmo, ale jde o jistý typ půjčky. Doba splatnosti a výše splátek se odvíjí od financí, které jste čerpali navíc.

Co to znamená, když se řekne splátkové prázdniny?

Zuno půjčka nabízí zákazníkům takovou výhodu, že si mohou jeden měsíc v roce vybrat a tento měsíc nemusí splatit půjčku. Avšak, nepochopitelné, že splátce se nevyhnete, jen si ji odložíte nebo přesunete, když vám to právě finančně nevychází, jako třeba mnozí toho využívají v prosinci, jelikož jde o měsíc, kdy lidé nakupují dárky na Vánoce a už jim nezbudou peníze na splátku, avšak můžete si vybrat kterýkoliv jiný měsíc.

Nikdy není dobré být zadlužený, avšak někdy je to nezbytné a proto bychom měli zvážit, jak s penězi nakládat.