Občas se nám hodí nějaká ta půjčka, když nám zrovna nevyjde výplata na všechno, co náhle potřebuje, ale mnoho půjček má plno nevýhod, ke kterým se musíme uvázat, aniž bychom, jsme chtěli, jen nás nutí situace.

Co to znamená půjčka bez 1 Kč?

Existují rychlé SMS půjčky, které vám strhávají jednu korunu, proto aby si ověřili číslo vašeho účtu, na které se peníze následně posílají. Avšak tato půjčka nabízí to, že budete právě o toto korunu za ověření účtu ušetřeni. Někdo si řekne, že je to pouze jedna koruna, že to už oželí, ale když se najednou nahromadí, tak hledáte cestu, jak ušetřit i tu korunu. Kromě toho tento proces bez jedné koruny, ušetří spoustu času. Zatímco ostatní půjčky ověřují váš účet, při tomto vám už peníze přímo posílají.

Dostanu tuto půjčku za všech okolností?

Někteří lidé se bojí, že by půjčku bez jedné koruny nemuseli dostat, protože mají třeba už jinou půjčku, avšak opak je pravdou, jelikož vám není nahlíženo do registru dlužníků, takže můžete mít půjček jak je libo a přesto dostanete i tuto. Další věcí, ze které mají někteří obavy je to, že mají právě před výplatou, což také není problémem.

Jak funguje půjčování si peněz?

Jde o velice jednoduchý způsob, kde pomocí SMS zprávy napíšete dané společnosti, jakou částku potřebuje půjčit, nějaké informace o vaši osobě a hlavně účet, na který by měli peníze poslat. A během několika minut bude daný finanční obnos na vašem kontě a vy už s ním můžete zacházet, jak budete chtít. Jedinou podmínkou je to, že musíte společnosti splácet měsíční splátky.

Jak vysokou částku si mohu vypůjčit?

Většinou u SMS půjček bez jedné koruny jsou částky k zapůjčení poněkud menší. Záleží, jakou společnost si vybere, některé nabízejí maximální výši šest tisíc a některé i dvojnásobek. Musíte zvážit, kolik peněz právě nutně potřebuje a jakou výši měsíčních splátek si můžete dovolit. Mnohdy stačí třeba jen čtyři tisíce a máte tu výhodu, že když jde o tak malou částku, tak se brzy splatí a vy jí budete mít rychle z krku, bez toho aniž byste se cítili nějak hodně zadlužení a podobně.

Někdy stačí i malý finanční obnos, důležité je, abychom mysleli dopředu a uvědomili si, kolik jsme schopni měsíčně splácet.