Na finančním trhu se objevují různé druhy společností, které nabízí svým klientům velkou škálu úvěrů, půjček a dalších produktů. Je složité vyznat se v jejich podmínkách, které jsou několikastránkové a pro mnohé nesrozumitelné. Z tohoto a dalších důvodů dohlíží na trh spotřebitelských úvěrů Česká obchodní inspekce.

Vyberte si ověřenou a spolehlivou nebankovní společnost

Abyste si dobře vybrali, u které finanční společnosti požádat o úvěr, je dobré podívat se nejdříve na její hodnocení. To vám velmi dobře napoví.

Kupříkladu společnost Provident Financial, která je na našem trhu již od roku 1997 má úctyhodných 260 000 klientů. Také získala ocenění od společnosti Člověk v tísni jako nejetičtější nebankovní společnost, která poskytuje půjčky.

Peníze ihned a férově

K velkým přednostem Provident půjčky patří to, že ji můžete použít na cokoli, co potřebujete. Nejste tak omezeni investicí např. jen na koupi bytu, domu, nebo na rekonstrukci stávajícího bydlení.

Provident půjčka lze získat snadno, nebudete potřebovat ručitele. Rychle a bez čekání si můžete půjčit 4 000,– Kč a 80 000,– Kč. Bankovní společnosti vám nižší půjčky poskytnou zřídka, to však není příprad Provident Financial.

Je na vás, zvolíte-li převod peněz na bankovní účet, nebo si je necháte vyplatit v hotovosti.

Vedení Provident půjčky je zdarma, nemusíte mít obavy ze žádných skrytých poplatků. Stejně tak nejsou ve smlouvě žádné záludnosti. Navštívíte-li webové stránky Provident Financial, najdete různé vzorové příklady půjček a přehledně tak uvidíte, kolik za co klient platí. Můžete také využít Provident kalkulačku, která vypočítá jak výši úvěru, tak výši splátek i celkovou částku, kterou nakonec zaplatíte.

Nenechte finanční starosti a nejistotu, aby vám rušili klidný spánek, obraťte se na Provident Financial a vyřešte své nesnáze rychle, šetrně a bez rizik. Důkazem je velká skupina spokojených klientů, kteří se na společnost opakovaně obrací, což je důkazem solidního jednání.

http://www.jaknapujcky.cz/2011/32/slovnik/pujcka.html

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *