Každý z nás se může lehce dostat do finančních potíží. Stačí, když onemocníme, přijdeme o zaměstnání, nastoupíte na mateřskou dovolenou, nebo se přihodí více nečekaných, nemilých náhod najednou a problémy jsou na světě.

Dostanete-li se do finanční tísně, je možné, že se opozdíte se splácením měsíčních splátek dluhů, které jste doposud bezproblémově platili. Nejdůležitější je informovat o vaší situaci věřitele a snažit se s nimi domluvit na odkladu splátek, nebo udělení výjimky v podobě odpuštění úroků a jiných možných úlev.

Když peníze potřebujete hned

V situacích, kde však potřebujete peníze co nejdříve, ideálně okamžitě, vám však ani takovéto úlevy bankovních a nebankovních společností nepomohou. Zkuste poprosit někoho z rodiny, kdo má naspořeno a neplánuje v dohledné době žádné výrazné investice.

Nemáte-li možnost půjčit si od někoho blízkého, nabízí se možnost využít některou ze spolehlivých nebankovních půjček.

Velkou výhodou je, že nebankovní půjčky od společnosti Acema Credit je možné využít na cokoli, nejste tak omezeni kupříkladu podmínkou investice jen do bydlení. Není potřeba vyřizovat si potvrzení o příjmu a cítit se v zaměstnání trapně, že někde žádáte o půjčku. Nedochází ani k prověřování registru dlužníků. Nemusíte se bát žádného nefér jednání, nic nebudete platit předem a nehrozí Vám žádné skryté poplatky. Vše vám ochotně vysvětlí a celu smlouvu s Vámi projde profesionální poradce.

Spolehlivě odvraťte hrozící exekuci

Půjčka na vyplacení exekuce je řešením pro všechny, kdo se dostali do finančních potíží a potřebují peníze ihned. Pomůže i v případě, že předpokládáte, že se Vám nepodaří exekuci vyhnout.

Je možné zažádat o půjčku od 100 000,–Kč až do 5 000 000,– Kč s ručením nemovitosti. Peníze obdržíte okamžitě při podpisu smlouvy. Nyní navíc společnost Acema Credit nabízí příjemnou akci v podobě odkladu 3 splátek zdarma.

U půjček na vyplacení exekucí i zástav platí stejné podmínky, jako pro výše uvedené nebankovní půjčky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *