penize-navic

penize-navicPotřebujete krátkodobou půjčku o menší částce? Jste například v situaci, kdy vám přišla neočekávaná platba nebo výdaj, kdy se vám opozdila výplata, chcete zaplatit dárky složenky, jste-li nezaměstnaní nebo na mateřské dovolené? Tak je pro vás ideálním řešením ferratum půjčka. Pomocí online žádosti nebo prostřednictvím sms, kterou jim zašlete, získáte peníze při první půjčce do 4 dnů poštovní poukázkou. Při dalším půjčení si můžete zvolit zasílání financí na váš bankovní účet. Tyto peníze budete mít na účtu klidně do hodiny. Co se týče částek, tak je možné si půjčit od 500 Kč až po 10 000 Kč. Při včasném splacení máte možnost opakované půjčky. Splatnost si navolíte na 15, 21 nebo 30 dnů. Za každých půjčených 1000 Kč na 15 dní je poplatek 200 Kč, u 1000 Kč na 21 dnů je poplatek 250 Kč a při půjčce 1000 Kč na 30 dnů poplatek činí 330 Kč.

Sms půjčka je velmi efektivním řešením, pokud nemáte internet a chcete mít půjčku rychle vyřízenou. Nepožadují osobní schůzku ani výpis z trestního rejstříku. Požadavkem je splacení všech půjček, které jste si u společnosti Ferratum žádaly a musíte být občanem ČR ve věku od 20 až po 75 let a. Veškeré údaje si vyplníte pomocí online dotazníku a poté už budete informováni na váš mobilní telefon. Poté, co odešlete online žádost, tak se vše vyhodnotí a spolu s penězi vám zašlou na vaši adresu fakturu s kompletními údaji. Půjčku můžete splatit bankovním převodem, vložením hotovosti na účet nebo poštovní poukázkou. Nezapomeňte uvést také variabilní symbol.

Pokud nebudete moct půjčku splatit v uvedenou dobu, je možné si za poplatek prodloužit dobu splatnosti na dalších 15 dnů. Tento typ půjček je mezi klienty stále oblíbenější. Je to rychlá půjčka, která je okamžitě zpracovávána. Klienti si také chválí nízké poplatky a jednoduché řešení jejich špatné finanční situace.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *