miminko

miminkoDěti a rodina byly vždy to proč jsem se těšila až konečně dospěji. Jenže brzy jsem pochopila že tento stát není rodinám nakloněný ani z poloviny tak jak by měl být. Není divu že mé kamarádky uvažovali maximálně o jednom dětátku. Jenže já vždy snila o velké rodině.

Když se naše rodina rozšířila o prvního člena, měli jsme se dobře.O dva roky později se nám narodil Marta a začalo být hůře. Jenže jednoho krásného dne, jen půl roku po porodu jsem zjistila další štastnou i když neplánovanou novinku.

Byla jsem zase těhotná. Rodinný rozpočet však byl špatný a tak jsem se cítila rozpolcená.Ne jednu stranu jsem měla starosti jak třetí miminko uživíme, na druhou jsem se moc těšila.Naše štěstí bylo o to větší že jsme se dočkali vytoužené holčičky.

Manžel  ale věděl co udělat abychom se měli dobře. Vzal si půjčku. Zpočátku mi o půjčce nic neřekl,ale pak se mi svěřil a já byla za půjčené peníze ráda. Díky půjčce  jsem měla o potřebné 3000kč měsíčně více a žilo se nám dobře.

Půjčka nám velmi pomohla.Dětičkám jsem koupila co potřebovali. Když mi skončila rodičovská dovolená s Lucinkou tak jsem nastoupila do práce a začly jsme půjčku splácet.Šlo to snadno. Do 5 let byla půjčka splacená a já měla své krásné tři dětičky které mi doted dělají radost.

Bývali bychom to zvládly i bez půjčky,ale takto jsem si svou rodičovskou dovolenou mnohem více užila. Kamarádky mi dětičky závidí, myslí si že jsme bohatí, protože své tajemství o půjčce jsem si nechala raději pro sebe.

[hana-code-insert name=’sklik250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *