Chybí Vám peníze? A potřebujete si pořídit něco do domácnosti, chcete na dovolenou nebo prostě jenom nemůžete se současnými příjmy vyjít? Není nic snazšího, než si vzít půjčku. Možná si říkáte, že tato varianta by byla tou poslední, která připadá v úvahu. Půjčka totiž může člověka dostat tak akorát do problémů. Nemusí tomu tak být. Získáte peníze, budete je splácet tak, jak Vy sami si určíte a tím tak uděláte přítrž nějakému omezování.

Půjčovat si peníze je riziko. Ano, riziko to je, pokud nemáte trvalý příjem nebo nesplňujete jednu ze základních podmínek. Riziko je to i v tom, od koho si peníze vlastně půjčíte. Pokud si půjčíte od opravdového profesionála, není se čeho bát.

Česká spořitelna půjčky nabízí již delší dobu a nejedná se o nějakou neznámou nebankovní instituci. Česká spořitelna se již za dlouhé roky naučila vyjít vstříc svým klientům a je schopna jim nabídnout půjčku přesně podle jejich potřeb. Pojďme se na ni lehce podívat.

Proč by to měla být půjčka, Česká spořitelna konkrétně? Můžete si vzít půjčku ve výši od 30 000 Kč do výše 600 000 Kč. Je ji možné použít opravdu na cokoliv, Česká spořitelna nepotřebuje znát důvody. Pro celé vyřízení stačí pouhá jedna návštěva pobočky. Poté si můžete ihned nechat poslat peníze na účet nebo si je vezmete v hotovosti.

Výši i dobu splatnosti splátky si tak určíte sami. Zcela podle Vašich možností. Není třeba ani zastavět majetek nebo se obracet na ručitele. Půjčka od České spořitelny Vám prostě vyjde vstříc. Navíc se můžete pojistit proti neschopnosti splácet.

Jak půjčku získat? Stačí jeden doklad totožnosti a potvrzení o příjmu nebo daňové přiznání za poslední zdaňovací období. Ještě ten den peníze dostanete v hotovosti nebo Vám budou poslány na účet.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *