miss

missJako mladá a krásná dívka jsem snila že se stanu slavnou.Věděla jsem že k soutěžím krásy mám vlohy po všech stránkách. Jediné co mi chybělo byly peníze. Naše rodina byla chudá a tak jsem nikdy neměla moc hezké oblečení. A i když to nikdo nepřizná šaty dělají člověka.

Na střední škole jsem se však seznámila a Vanesou.Byla bohatá ,ale i docela milá a i když jsme to neplánovali tak jsme se docela sblížily. Byla tak hodná že mi nechávala nebo aspon půjčovala svoje oblečení a malování.A tak začel můj život být krásný. Jednoho dne se ve škole konala soutěž krásy s tím že vítězku pošlou dále na další meziměstské soutěže.

No a já jsem ten rok vyhrála. Bylo však nutné si zaplatit počáteční vklad neboť cestování mi škola neuhradila. Rodiče však na toto peníze neměli a tak jsem se rozhodla vzít si půjčku. Půjčka mi vyšla. Potřebovala jsem půjčit pouhých 10 000kč. A tak jsem byla štatsná neboť mi půjčka otevřela cestu ke slávě atomu čem jsem vždycky snila.

[hana-code-insert name=’sklik468x80′ /]

Rodiče se půjčky báli, ale když viděli že je to moje jediná naděje, souhlasili že se za mě zaručí. Za půjčené peníze jsem si zaplatila cesty a koupila pár kousků oblečení. Byla to skvělé. Takový úspěch jsem nečekala. Půjčku jsem začala hned ten rok splácet neboť se mi díky vyhraným soutěžím hrnuly nabídky na focení a tak ještě ten rok jsem půjčku splatila.

Rodiče na mě byli pyšní a já na sebe také.

O 2 roky později jsem vyhrála celostátní soutěž a dostala nabídku na modeling pro německý časopis. Od té doby jsme jako rodina byli za vodou. Kupovala jsem si krásné oblečení a pomohla jsem i našim zajistit ostatní sourozence. Půjčku už jsem nikdy nepotřebovala.Přesto že to byl risk tak mi otevřela cestu k mému snu a na to já nezapomenu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *