mala-pujcka

mala-pujckaVždy jsem obdivovala všechny ty nádherné hotelové restaurace luxusně servírovaná jídla elegantně oblečeným dámám a jejich doprovodům. Tajně jsem snila o romantické večeři při které bych pro jednou nemusela hledět na cenu nabízených pokrmů.

Toužila jsem si jednou připadat bohatou princeznou. K desátému výročí svatby jsem nám s manželem nachystala skutečné překvapení.Ale abych to vše mohla zařídit tak jsem si musela sehnat půjčku protože se mi podařilo našetřit pouhou polovinu odhadované částky.

Získat půjčku bylo docela příjemnou zkušeností přestože jsem něco takového vyzkoušela úplně poprvé. Milá a ochotná paní mě informovala o všech podmínkách pro vzetí i vrácení půjčky a tak jsem hned ztratila všechny obavy a pochybnosti jestli si půjčku vzít je dobrý nápad. Mohu říct že díky velmi šikovné paní která mi půjčku zařizovala jsem měla hned třetí den půjčené penízky na účtu. Díky tomu jsem měla dostatek času na přípravu mého dárku pro manžela.

Mě i manželovi jsem rezervovala stůl v restauraci Casa de Arina kde nabízeli prý ty nejchutnější pokrmy a nejlepší obsluhu v celém okolí. Koupila jsem si nové krásné šaty a samozřejmě jsem si dala záležet i na výběru pěkného prádla.

V den našeho výročí jsem manželovi řekla at se oblékne do obleku a sama jsem se šla také převléct. Zavolala jsem nám taxi a těšila jsem se jak na překvapení zareaguje manžel. Ten již byl mile překvapen mým oblečením a bylo na něm vidět že by mu pro dnešní večer bohatě stačilo zůstat se mnou doma.

Ale když jsme přijeli před restauraci tak jsem na jeho tváři zahlédla veselý úsměv. Večeře i obsluha byl úžasná a kupodivu nás přestože jsem se vůbec neomezovaly ani polovinu z půjčené částky. A tak bylo jasné že si to v blízké době při vhodné příležitosti zase zopakujeme. Celkově se celý večer mimořádně povedl dokonce jsem manžela přemluvila i ke krátké procházce než jsem šli domů.

půjčka pak jakoby se splácela sama. Kdykoliv jsem měla poslat peníze na splátku, tak jsem si vzpomněla na krásnou večeři a šťastného manžela. A tak to takhle děláme každý rok, akorát si dávám více záležet abych penízky ušetřila a nemusela  jsem si půjčku brát. A když to nevyjde tak nevadí – prostě si půjčku vezmu.

[hana-code-insert name=’sklik250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *