pujcka-na-zahradku

pujcka-na-zahradkuNa rozdíl od jiných se mi líbí bydlet v paneláku jen mi občas chybí trochu soukromí kam bych se mohla odebrat když je mi v bytě těsno.Bydlení v bytě má svá velká pozitiva zvláště v zimě. Čím dál více mě však lákalo pořídit si něco pro sebe a mojí rodinu kam bychom jezdili odpočívat a relaxovat když by bylo hezké počasí. A tak jsem sem tam pokukovala po zahrádkách.

Jenže problém byly peníze. Kde na to vzít? Jedině že bych si na koupi zahrádky vzala půjčku. Jenže kdo by dal v dnešní době půjčku ženské na mateřské dovolené.Nabídky půjček se sice všude inzerují ale skutečně získat půjčku není až zase tak snadné. O svém plánu si vzít půjčku jsem se večer zmínila příteli který už zkušenosti s braním půjček v minulosti měl a tak mě docela uklidnil když řekla že půjčku na koupi zahrádky mi jistě dají.

A skutečně vyřízení půjčky proběhlo velmi rychle a snadno. Od banky jsem dostala půjčku ve výši 150 000 což mi na naší malou zahrádku bez problému postačí. Ted s půjčkou na kontě mi zbývalo už jediné.Nějakou tu zahrádku si za půjčku  koupit.Nabídky nebyli sice velké ,ale jelikož jsem už nějaký ten čas dříve hledání věnovala měla jsem celkem jasnou představu což mi hledání usnadnilo.

Druhý den jsem obvolala několik slibných nabídek a během týdne všechny zahrádky navštívila.Ta moje byla až jako poslední ale balato ta  rozhodně nejkrásnější zahrádka pod sluncem. Okolo bylo ticho a vysněný klid a uprostřed ní stál malý dřevěný domek.Naštěstí mi paní makléřka udělala cenu a já se do limity půjčky tak tak vešla.

Za měsíc už byla zahrádka naše a protože zrovna začínalo jaro tak jsme si jeli celá rodina na víkend na zahrádku odpočinout od všedního života v paneláku. Tak se mi pomocí půjčky splnil můj sen o zahrádce.

[hana-code-insert name=’sklik250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *