vanoce-pujcky

vanoce-pujcky

Jak jsem si díky půjčce mohla dovolit koupit dárky na Vánoce

U nás v rodině nikdy nebylo peněz na zbyt.Byly jsme rádi že vždy zbylo na jídlo a nějaké to pěkné oblečení. Na Vánoce jsme šetřili několik měsíců napřed abychom mohli dětem dopřát hezkého ježíška. Tento rok se ale bohužel nezdařilo, nečekaně nám přišel velký nedoplatek za daně a tak se nám peníze nepovedlo ušetřit téměř žádné.

Vysvětlujete to ale dětem a ochuďte je o ty nejkrásnější pocity z dětství.Kdo by měl to srdce se dívat na jejich zklamání kdyby pod stromečkem našly jen pastelky a oblečení, ale co naplat? A pak přišel manžel s tím že jejich kolega z práce si bere na vánoční dárky každý rok půjčku.A že pokud by manžel chtěl tak by se pokusil sehnat více informací jakou částku bychom si mohli vypůjčit i my.

To je nápad.  Že nás to nenapadlo dříve – půjčka za nás vše vyřeší. Jenže to se lehce řekne ,ale aby vám dala banka půjčku je potřeba splňovat jisté podmínky a my přestože jsme všechny své závazky vždy splnili tak jsme jen chudá rodina s více dětmi a těm nikdo moc půjčku dávat nechce pokud nemáte ručitele.

Přesto jsem se s manželem nevzdali jediné naděje a tak jsme plní očekávání šli další den ke kamarádově poradkyni poptat se na to jestli nám půjčku umožní. Paní nám mile ukázala několik možných typů půjček a možnost splácení. Úroky nebyly nijak vysoké a kupodivu po několika telefonátech nám paní řekla že nám  půjčku klidně dají. Že by nám doporučila vzít si půjčku do 50 000 tisíc kde jsou úroky nejvýhodnější a příště že můžeme vyřídit vše přes internet, viz. : Žádost o půjčku online

A tak jsme vyřídili vše potřebné a půjčka byla naše.Hned druhý den nám připsaly půjčené peníze na náš účet a my s manželem jsme dali děti k babičce a šli nakupovat.

Alešovi jsme díky půjčce mohli  koupili kolo a kolečkové brusle, Marečkovi velikou autodráhu a Janičce barbie domeček i s novou panenkou.

Vánoce byly užasné – ta půjčka stála za to. A příští rok se nám dařilo mnohem lépe a půjčku jsme sice nepotřebovali ale věděli jsme že pokud se nám ještě někdy přihodí podobná nepříjemnost tak si zase díky půjčce poradíme.

[hana-code-insert name=’sklik250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *