jak-na-pujcky-5

jak-na-pujcky-5

Jak na půjčky – 5. díl – Výběr poskytovatele

V dnešním díle seriálu o tom jak si správně vybrat půjčku si již řekneme něco o konkrétních ústavech, které půjčky poskytují. Nepůjde tedy o obecné informace, i když i zde platí některé zásady, kterých je dobré se držet vždy a podle nich volit i konkrétní banku / společnost, u které si peníze vypůjčíte.

Kde poskytovatele půjčky najít

Možností je hned několik. Můžete začít u tištěných novin a letáků, ve kterých se pravidelně objevují inzeráty poskytnutí půjčky a tak si vlastně tyto instituce najdou vás samy. Nebo si udělejte procházku městem. Půjdete-li po rušných ulicích a náměstích, jistě objevíte mnoho bankovních ústavů, které s oblibou tyto lokality osidlují.
V neposlední řadě je potom mocným médiem síť Internet, kde informací najdete dostatek, jen je nutné umět správně hledat. Další možnosti snad ani není nutné hledat, pokud ovšem nemáte třeba ve svém okolí známého, který se poskytováním půjček zabývá.
My bychom vás rádi směrovali právě na internet, protože zde je vše potřebné a přeci jen pokud čtete tento text, tak se na internetu zřejmě pohybovat dokážete dobře.

V minulém díle našeho seriálu jsme se rozhodovali, zda si vezmeme půjčku u bankovní instituce nebo u nebankovní instituce či soukromého subjektu. Jak již tedy víte, každá z variant má své přednosti, ale i nevýhody.
Abyste mohli mít pocit solidnosti, je nutné vybírat ze známých a prověřených společností a nenechat se zlákat „výhodnými“ nabídkami nových neznámých společností. Ony to sice mohou být opravdu výhodné půjčky, ale je to risk, který se může draze nevyplatit.

Z bank bychom doporučili prozkoumat půjčky od:

  • Česká spořitelna
  • GE Money Bank
  • ČSOB
  • Komerční banka

Z nebankovních subjektů potom nabízí zajímavé půjčky např. tyto:

  • Homecredit
  • Provident
  • Profi Credit

Můžete si tedy zadat na Seznamu tyto názvy a prostudovat podmínky jednotlivých společností. Nám se jeví jako nejvýhodnější podmínky a vlastnosti půjčky od společnosti Provident. Formulář s požadavkem na půjčku lze vyplnit i online a sami se vám ještě tentýž den ozvou a domluvíte se na dalším postupu.
Pro jednoduchost je formulář dostupný online i na našich stránkách a přístup k němu najdete např. pod odkazem Půjčka online.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *